藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

大家幾時得閑 [複製鏈接]

[quote:c561deceb2="mandy"][quote:c561deceb2="leemoksau"]Milk Mandy 我突然間覺得好晒呀[/quote]你講得好玄 :?:[/quote]佢屋企西邪兼有好多太陽燈~ :

[quote:c561deceb2="leemoksau"][quote:c561deceb2="grassman"]我十點半後到,如果未完的話![/quote]拜託! 通常十一點後先開始. :nowords:[/quote]但我地今次係食夜晚飯喎~
:em09:

[quote:93a836d09a="Andrew & Jessica"]係咪真係有得玩呀 我地都一齊呀 我地都好耐無見啦
預埋我地兩個呀[/quote]收PM!
:em09:

我地會預備一兜沙律、六至七人份量嘅抄飯及一個八吋大嘅士多啤梨蛋糕 :wink:

我可唔可以join埋呀,
but...我都係整最嗱手
煎"荷包蛋"十幾廿隻都ok架!!,又或者將"福"麵渣碎佢,連味精撈埋一碟都好正喎!
(^^);
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:f4bd348a8b="dick&queenie"]我可唔可以join埋呀,
but...我都係整最嗱手
煎"荷包蛋"十幾廿隻都ok架!!,又或者將"福"麵渣碎佢,連味精撈埋一碟都好正喎!
(^^);[/quote]
而家下午四點幾你就話吾去喇!你點攪傢! :x

[quote:f557d11edd="R & M"]我地會預備一兜沙律、六至七人份量嘅抄飯及一個八吋大嘅士多啤梨蛋糕 :wink:[/quote]
我就炸薯條、焗通粉仲有糯米糍。