藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

大家幾時得閑 [複製鏈接]

[quote:0918a708e9="mandy"]:em16:  Hi 我新入會的 好快會搬來2座住 請問你們是否經常會攪聚會?新報到可唔可以參加 不過唔識你地 有d怕唔好意思.[/quote]
Welcome to RC﹗為表示你o既誠意今次就先去你屋企 gathering 啦﹗ : 哈哈﹗

[quote:feb649765e="R & M"]lee 幾日假都係陰天及可能有雨,所以就算活動都要室內;肥仔,你有冇提議?
我同我老婆淨係 4/14&15 唔得閑[/quote]
咁不如 16 號星期日攪大食會啦﹗每個家庭整兩款"食送" ﹐同埋唱 K 打麻雀啦﹗點睇呀﹗

[quote:9071d1f93f="R & M"]歡迎妳加入藍澄灣 lee 個大家庭,我地兩公婆都係住二座;如果妳想參加活動可以 PM Jeffrey ,佢係我地聚會攪手(佢都係住二座)[/quote]
攪手就吾係﹐大家有興趣就一齊啦﹗(係呀﹗我係住二座傢﹗)

[quote:4786103aeb="wychan"]
我有間屋企係屋企 都可以拎埋出黎![/quote]
你屋企點拎埋出黎﹖﹗ :?:  :em18:

[quote:4786103aeb="grassman"]
我有枝紅酒係屋企,可以拎埋出黎![/quote]
多謝先﹗ :em11:

[quote:37e6529fe3="Jeffrey & Shirley"][quote:37e6529fe3="R & M"]lee 幾日假都係陰天及可能有雨,所以就算活動都要室內;肥仔,你有冇提議?
咁不如 16 號星期日攪大食會啦﹗每個家庭整兩款"食送" ﹐同埋唱 K 打麻雀啦﹗點睇呀﹗[/quote]

兩款咁多..........!?
有無咁大張檯阿?

[quote:f4d70702eb="mandy"]:em16:  Hi 我新入會的 好快會搬來2座住 請問你們是否經常會攪聚會?新報到可唔可以參加 不過唔識你地 有d怕唔好意思.[/quote]

我都係2座架....
   歡迎歡迎   
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:6819099f0b="hales"][quote:6819099f0b="Jeffrey & Shirley"][quote:6819099f0b="R & M"]lee 幾日假都係陰天及可能有雨,所以就算活動都要室內;肥仔,你有冇提議?
咁不如 16 號星期日攪大食會啦﹗每個家庭整兩款"食送" ﹐同埋唱 K 打麻雀啦﹗點睇呀﹗[/quote]

兩款咁多..........!?
有無咁大張檯阿?[/quote]
我驚好似上次咁﹐吾夠食咋﹗ :

[quote:8c7623f09c="Jeffrey & Shirley"][quote:8c7623f09c="mandy"]:em16:  Hi 我新入會的 好快會搬來2座住 請問你們是否經常會攪聚會?新報到可唔可以參加 不過唔識你地 有d怕唔好意思.[/quote]
Welcome to RC﹗為表示你o既誠意今次就先去你屋企 gathering 啦﹗ : 哈哈﹗[/quote]

好呀!不過要等下我5月頭先收樓間屋仲要大執呀!呢到即join你地 :em12: .

[quote:03f305aef7="mandy"][quote:03f305aef7="Jeffrey & Shirley"][quote:03f305aef7="mandy"]:em16:  Hi 我新入會的 好快會搬來2座住 請問你們是否經常會攪聚會?新報到可唔可以參加 不過唔識你地 有d怕唔好意思.[/quote]
Welcome to RC﹗為表示你o既誠意今次就先去你屋企 gathering 啦﹗ : 哈哈﹗[/quote]

好呀!不過要等下我5月頭先收樓間屋仲要大執呀!呢到即join你地 :em12: .[/quote]

好!到時上你度幫你裝修! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:48bcf777eb="grassman"][quote:48bcf777eb="mandy"][quote:48bcf777eb="Jeffrey & Shirley"][quote:48bcf777eb="mandy"]:em16:  Hi 我新入會的 好快會搬來2座住 請問你們是否經常會攪聚會?新報到可唔可以參加 不過唔識你地 有d怕唔好意思.[/quote]

好呀!不過要等下我5月頭先收樓間屋仲要大執呀!呢到即join你地 :em12: .[/quote]

好!到時上你度幫你裝修! :mrgreen:[/quote]

聽起上來好似想拆屋多d h: