藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4151|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

婚禮的祝福之...香爐花球與....手(一兩隻).... [複製鏈接]

2006年3月18日
要做兄弟 也要影相 又多幾百張相要搞...做死人 :em06:
借個位置分享一下劣作數張 h:

#手...兩隻

#手...一隻

#花球Day

#花球Night

#香...爐躉一個

謝謝點閱

:em11:  :em11:  :em11: 好靚呀!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我都覺得好靚喎..... :em11:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

好靚! 好正!
尤以第一張最有意思 - 十指緊扣 !  :em11:
原居民2004~2013

你通常會用乜野 Software 執相呀! :wink:
我遲 D 就會去學下用 Photoshop!希望可以持之以恆學識為止啦! ops:

[quote:875dacfa5d="Jeffrey & Shirley"]你通常會用乜野 Software 執相呀! :wink:
我遲 D 就會去學下用 Photoshop!希望可以持之以恆學識為止啦! ops:[/quote]

我都係獨孤一味...只係用photoshop 不過我而家個photoshop
install左好多plugin......同埋build-up左好多actionscript :em03:

photoshop學o下都好既.... :
不過易學難精 所有tools都唔難用 但係你要去做某一種效果既話
你要識得點樣去用唔同既tools來配合呢樣野就...無得學... :em12:
因為太過千變萬化了.... :em12:
回想一下第一次接觸photoshop已經係15年前for windows 3.1既版本了 :em03:

[quote:a23e0da178="Jeffrey & Shirley"]你通常會用乜野 Software 執相呀! :wink:
我遲 D 就會去學下用 Photoshop!希望可以持之以恆學識為止啦! ops:[/quote]

如果剩係做簡單野就用nikon capture.
大執就用photoshop.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]