藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4373|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

[足球]奧脫福事件最新發展 [複製鏈接]

阿仙奴在上周作客曼聯出現的大混亂,六名球員目前仍然等候英足總發落,據悉曼
聯一方持有另一盒具有力證據的錄影帶,足以令更多阿仙奴球員面臨起訴以及處分。

曼聯以及阿仙奴球會將會在下周收到來自天空廣播電視台的比賽錄影帶副本,該錄
影帶正是英足總用作研究各被起訴球員的罪名之用,曼聯方面不但有信心可從中還
傑斯和C朗拿度一個清白,甚至會令阿仙奴的情況壞上加壞—有更多兵工廠球員被起訴。

曼聯○比○賽和阿仙奴的比賽中,天空廣播在場上二十四個不同位置上設置了攝錄
機。換言之,該仗發生混亂時的情況已多角度地被拍下。一位據稱是曼聯球會內部
人士透露:「足總若最終決定再多起訴幾名阿仙奴球員,這一點都不值得驚奇。事
實上,當時對方沒有太多球員能夠保持冷靜。」至於天空廣播的發言人暫時仍拒絕
透露該錄影帶的內容。

雖則阿仙奴有錯 但曼聯方面亦有問題
我好唔鍾意雲尼斯特來坐韋拉下 :em16:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

但阿記d人唔應該完場時咁圍人囉...
雲尼亦有黃牌俾o左佢呀而且韋拉佢踢唔中人但動作難睇拎黃牌係應得喎中既話邊個球証都俾紅啦係唔係先!
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

所以我講阿仙奴係有錯
不過你係可以留意到雲尼係用腳力 "urn" 一下ga!!
而且雲尼個黃牌過成分鐘先比 ~ 唔 fair  :evil:

完場時咁圍 ~ 係阿仙奴錯 ~ 雲尼唔還手係佢精! :em12:

:roll: 我同意雲佬有抽水佢好鬼古惑呢次阿仙奴班球員太不智尢其是"基昂"

遲成分鐘係因為韋拉果度一張黃牌都搞o左咁耐囉.
你回想下球証一想拎黃牌出黎d阿記人就開始嘈仲有推推撞撞.點即時俾雲佬先.
依家又唔係唔俾係俾唔到嘛.
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/

[quote:6728cb59e9="kingi"]遲成分鐘係因為韋拉果度一張黃牌都搞o左咁耐囉.
你回想下球証一想拎黃牌出黎d阿記人就開始嘈仲有推推撞撞.點即時俾雲佬先.
依家又唔係唔俾係俾唔到嘛.[/quote]

不過其實係第四球証同第一球証discuss過之後先俾佢...
如果冇discuss的話 應該唔會俾 因為球証都睇唔到...

[quote:c7039a2d18="hales"][quote:c7039a2d18="kingi"]遲成分鐘係因為韋拉果度一張黃牌都搞o左咁耐囉.
依家又唔係唔俾係俾唔到嘛.[/quote]

不過其實係第四球証同第一球証discuss過之後先俾佢...
如果冇discuss的話 應該唔會俾 因為球証都睇唔到...[/quote]

冇錯 第四球証係關鍵人物 :em12:

咁但係知道後有俾嘛
你地都識講睇唔到啦
咁即係唔係大細超或乜野啦係唔係?

現在有冇收到最新消息呀?