藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wychan
打印 上一主題 下一主題

我地結婚啦... [複製鏈接]

Andy & Bear Bear 恭喜晒!!
祝你倆白頭到老,恩恩愛愛。 :em19:

[quote:3716d38f75="dick&queenie"]

有冇攪錯,妳冇哂記性呀??
我記得妳仲係訓會長間房~~添~~~ :[/quote]

記得啦 你同阿奶住同一間房嘛  :  :
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:27f0450c7c="leemoksau"][quote:27f0450c7c="dick&queenie"]

有冇攪錯,妳冇哂記性呀??
我記得妳仲係訓會長間房~~添~~~ :[/quote]

記得啦 你同阿奶住同一間房嘛  :  :[/quote]

踩 乜你地咁混亂架... 你地出來O個幾People D 嘢唔好話俾人知啦... 踩.. 踩.. 踩...
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:167cbd5a7a="wychan"]

踩 乜你地咁混亂架... 你地出來O個幾People D 嘢唔好話俾人知啦... 踩.. 踩.. 踩...[/quote]

你踩.. 踩.. 踩..
我呸!!呸!!呸!!
講到自己道貌岸然咁 你都有份o既喎 :
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

恭喜晒呀~~~~~~~~~~~~~~~~~
祝你地永遠恩恩愛愛

乜你地......搞成咁..... :em05:

[quote:5827740faf="Tomato"]乜你地......搞成咁..... :em05:[/quote]

我一早覺得呢班人可疑架啦! ops:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

實情係咁o既~

我同Bear Bear就一間房 ops:

Robert 就同 Andy 一間房 :em05:

唉~好混亂呀~ :em18:
:em09:

BrokenBack! :em07:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:925cc4e10f="milk"][quote:925cc4e10f="Sure Win"][quote:925cc4e10f="wychan"]你既意思係左雍右抱... :[/quote]
意思係左抱住一個B右手抱位一個B. :[/quote]兩個人兩對手,即係可以抱四個阿B~ :  :  :  :

嘩~認真恭喜晒啦~ :[/quote]

我都祝你一箭雙鵰,兩箭乘二