藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wychan
打印 上一主題 下一主題

我地結婚啦... [複製鏈接]

Connie話: "口花花 你想罰跪抱兩個痰罐 定係抱兩個冬瓜先?!"  :
www.lightcreation.com.hk/lewis

[quote:7e6fb80a8f="wychan"][quote:7e6fb80a8f="leemoksau"]三年抱兩 :[/quote]

你既意思係左雍右抱... :[/quote]

意思係左抱住一個B右手抱位一個B. :

[quote:ac0b908bb7="Sure Win"][quote:ac0b908bb7="wychan"]你既意思係左雍右抱... :[/quote]
意思係左抱住一個B右手抱位一個B. :[/quote]兩個人兩對手,即係可以抱四個阿B~ :  :  :  :

嘩~認真恭喜晒啦~ :
:em09:

[quote:030bb9eb68="milk"][quote:030bb9eb68="Sure Win"][quote:030bb9eb68="wychan"]你既意思係左雍右抱... :[/quote]
意思係左抱住一個B右手抱位一個B. :[/quote]兩個人兩對手,即係可以抱四個阿B~ :  :  :  :

嘩~認真恭喜晒啦~ :[/quote]

過多幾年 果四個大個D之後 再繼續生多幾個 到時係四個抱八個 仲犀利過細胞分裂!!!!!..........  :em12:  

Andy.....你好"近"呀.......恭喜恭喜.......... :

咁就真係兒孫滿堂囉.....恭喜恭喜~~

[quote:de122109a1="Hotcake"][quote:de122109a1="milk"][quote:de122109a1="Sure Win"][quote:de122109a1="wychan"]你既意思係左雍右抱... :[/quote]

嘩~認真恭喜晒啦~ :[/quote]

過多幾年 果四個大個D之後 再繼續生多幾個 到時係四個抱八個 仲犀利過細胞分裂!!!!!..........  :em12:  

Andy.....你好"近"呀.......恭喜恭喜.......... :[/quote]

直情係 y = tan (x) 阿~ :
當你90歲既時候 就有無限個子孫 :  :lol:  :lol:

Andy!!
大個仔喇,成家立室,要做個好老公、好男人。
Bear Bear !!
大個女喇,做人老婆,要體貼溫柔,鍚老公好緊要。 ops:
祝您倆個白頭階老,恩恩愛愛。 :em21:

行貨講完 :em12:
陳生....唔好再留戀同我地一齊返大陸玩的日子喇,算擺啦 :em06:
話時話,上次都係會長找數,你好似未比。 :em17:  :em17:

p.s.會長大陸間屋都好大,羅拔可以做証。  :
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:f2a2d50e5b="dick&queenie"]Andy!!
大個仔喇,成家立室,要做個好老公、好男人。
大個女喇,做人老婆,要體貼溫柔,鍚老公好緊要。 ops:
祝您倆個白頭階老,恩恩愛愛。 :em21:

行貨講完 :em12:

陳生....唔好再留戀同我地一齊返大陸玩的日子喇,算擺啦 :em06:
話時話,上次都係會長找數,你好似未比。 :em17:  :em17:

p.s.會長大陸間屋都好大,羅拔可以做証。  :[/quote]

大個女喇,做人老婆,唔使對佢咁好 記住八十歲之前唔好俾飽飯佢食.

乜上次去會長大陸間金屋有佢份咩? :?:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:3210738779="leemoksau"]乜上次去會長大陸間金屋有佢份咩? :?:[/quote]

有冇攪錯,妳冇哂記性呀??
我記得妳仲係訓會長間房~~添~~~ :
永遠愛著您 :em21: [/code]

恭喜晒呀 收到你地將invitation card 真係好靚好有心思抵讚!

你地既喜悅我果日黎唔到分享 因我果日己身在箱根了 真係唔好意思 在此祝兩位白頭到老 三年抱兩(個bb唔好諗其它喇)
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~