藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

我係金三洵 [複製鏈接]

我無人有睇開呀?都有時幾好笑傢! :
亞洲電視 (Mon-Fri)
10:00-11:00 pm

[quote:448e5ba59c="一家四口"]真係好笑? 我老公都有笑到 key key 聲,我仲問佢係咪傻左tim,因為佢係咪都笑,咁等我都睇下先 :[/quote]
雪梨都睇到好開心傢!

已經 download 左成套,雪梨正在努力中,已經睇到去15 集。 :

雪梨趕貨咁快已經睇晒! :shock:

不過我都係鍾意浪漫滿屋多 D。 :face13:

但係姐弟戀,就真係太難接受喇! :em18:

[quote:fe48d9a68c="milk"]今晚破紀錄o係公司做到 10點幾,返到o黎已經睇唔到三珣啦~ :em01:

[quote:fe48d9a68c="Jess&Burns"]我都睇晒dvd 啦..最後幾集 震軒簡真温馴如綿羊.[/quote]唔知,可唔可以借套dvd o黎睇咁呢? :face13:[/quote]
係喎!套碟都係睇吾到呀! :?:  ops:

[quote:62725ebf47="Jess&Burns"][quote:62725ebf47="Jeffrey & Shirley"][quote:62725ebf47="milk"]今晚破紀錄o係公司做到 10點幾,返到o黎已經睇唔到三珣啦~ :em01:

[quote:62725ebf47="Jess&Burns"]我都睇晒dvd 啦..最後幾集 震軒簡真温馴如綿羊.[/quote]唔知,可唔可以借套dvd o黎睇咁呢? :face13:[/quote]
係喎!套碟都係睇吾到呀! :?:  ops:[/quote]

而家套蝶向我阿媽道喎...[/quote]
好似 ICE 妹都有一套喎,可以試下問佢借吖! ops: