藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

Italian Tomato 90 分鐘自助餐(已改日期) - 報名處 [複製鏈接]

[quote:fb2562a1d7="saga"]好似幾吸引
但我怕 ... 肥 ...  :em06:

年紀大 對 buffet 唔係好熱衷 ....
仲要係意大利肥餐

食放題反而可以諗諗  [/quote]
肥......我都怕,不過又吾係日日去食,大家一齊聚下都好吖! :face13:
同埋下次同你一齊去食放題喇!

如果大家都有興趣的話,可以星期三晚之前 confirm 我地。

Billy,你地點呀! :?: 講掂數未呀? :

係呀,無論大家有無見過面都好,祇要您有興趣就一齊o黎啦~

等緊您地o架 :em19:

(sale 史 milk :!: )
:em09:

我黎唔到因我果日已身在東京喇 你地食得開心d啦
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:854e24ca3b="H&H"]我黎唔到因我果日已身在東京喇 你地食得開心d啦[/quote]

:sweat: 哂命!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:ebdb5560eb="Jeffrey & Shirley"]如果大家都有興趣的話,可以星期三晚之前 confirm 我地。

Billy,你地點呀! :?: 講掂數未呀? :[/quote]

同老婆相量過都係唔黎喇.....下次啦.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:f001bd6ac7="Billy"][quote:f001bd6ac7="Jeffrey & Shirley"]如果大家都有興趣的話,可以星期三晚之前 confirm 我地。

Billy,你地點呀! :?: 講掂數未呀? :[/quote]

同老婆相量過都係唔黎喇.....下次啦.[/quote]
吓!你.........下次記得喎! :poor:

哎呀~等我地重調左星期五添! :em18:

咁等下次有緣先再一齊去食啦~ :em19:
:em09:

真係唔好意思 h:  等你地空歡調係星期五 我下次會主動約你地食架啦!

今晚食到好飽! :em04:  :face13:
不過就好快無野食,大家有機會去的話,就要早 D 叫野食,否則就會有好多野食晒! :nowords: