藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5020|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

有無3月份隔離間酒店buffet資料 [複製鏈接]

你地樓下有無呀?我樓下唔見喎....
有無人知呀?我想要dinner buffet ge資料呀....唔該晒 :em21:

Re: 有無3月份隔離間酒店buffet資料

[quote:a4bc930372="Tomato"]你地樓下有無呀?我樓下唔見喎....
有無人知呀?我想要dinner buffet ge資料呀....唔該晒 :em21:[/quote]

最近轉左menu,自助沙律Buffet+自選主菜,HK$98,你可以唔要主菜-HK$78,大小同價,3歲以下免費!  RC住戶正價8折!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:b563ed8f9a="grassman"][quote:b563ed8f9a="Tomato"]你地樓下有無呀?我樓下唔見喎....
有無人知呀?我想要dinner buffet ge資料呀....唔該晒 :em21:[/quote]

最近轉左menu,自助沙律Buffet+自選主菜,HK$98,你可以唔要主菜-HK$78,大小同價,3歲以下免費!  RC住戶正價8折![/quote]

好似唔吸引喎......唔要主菜...係咪淨食沙律 :poor: ?

[quote:92734bf94a="Tomato"][quote:92734bf94a="grassman"][quote:92734bf94a="Tomato"]你地樓下有無呀?我樓下唔見喎....

最近轉左menu,自助沙律Buffet+自選主菜,HK$98,你可以唔要主菜-HK$78,大小同價,3歲以下免費!  RC住戶正價8折![/quote]

好似唔吸引喎......唔要主菜...係咪淨食沙律 :poor: ?[/quote]

有沙律、湯、cakes、甜品.....
總之除湯之外、全部凍食物!

[quote:cb9642b6ee="grassman"][quote:cb9642b6ee="Tomato"]你地樓下有無呀?我樓下唔見喎....

唔要主菜即係$98-$78=$20...住戶8折 咪即係$16.00?!!  :em07:
Rambler Crest Soccer Club

[quote:e94f09f84c="Eddy Lam"][quote:e94f09f84c="grassman"][quote:e94f09f84c="Tomato"]你地樓下有無呀?我樓下唔見喎....

唔要主菜即係$98-$78=$20...住戶8折 咪即係$16.00?!!  :em07:[/quote]

但佢唔比你齋order主菜! :

主菜有乜食?

[quote:29bd9c03e1="Tomato"]主菜有乜食?[/quote]

唔知係唔係每天一樣,於2月底時是:

1) xxxxx羊扒
2) xxxxx牛柳
3) xxxxx牛利
4) xxxxx咖哩牛腩

我星期六先食完唔抵食.

:cry: