藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Wing and Eva
打印 上一主題 下一主題

配套設施駛唔駛錢? [複製鏈接]

最正係認証唔認人...... ^^
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

[quote:e2fb9d899e="Teresa&Fai"][quote:e2fb9d899e="KK & J"]以1個家庭計 約$150 1個月, 包4張証。 [/quote]

咁抵...........其實之前我都有問過職員.........講法同你差唔多.........總之冇冷氣既地方就唔駛錢..........其餘就逐樣收錢或買會藉.........[/quote]

如果係$150一個月就真係幾抵.  游水唔另外收錢話 游幾次就回本啦.  :em12:

不過講真 現在大部份既會所設施都要收費架喇.... 我屋企有十六年樓齡 個游泳池都要十蚊(住戶)喇 非住戶要二十蚊添呀.
藍澄藍澄我愛你

[quote:608c842aab="Ha&Kui"][quote:608c842aab="Teresa&Fai"][quote:608c842aab="KK & J"]以1個家庭計 約$150 1個月, 包4張証。 [/quote]

咁抵...........其實之前我都有問過職員.........講法同你差唔多.........總之冇冷氣既地方就唔駛錢..........其餘就逐樣收錢或買會藉.........[/quote]

如果係$150一個月就真係幾抵.  游水唔另外收錢話 游幾次就回本啦.  :em12:[/quote]
喵~
照睇似乎游水要俾錢o勒 保養費咁貴!!  
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~