藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Wing and Eva
打印 上一主題 下一主題

配套設施駛唔駛錢? [複製鏈接]

[quote:41f6bf9cfd="wicyh"][quote:41f6bf9cfd="Windy Yan"]買樓時agent 話一戶$150任玩 唔玩可以唔洗比[/quote]

agent唔係發展商 信唔過 :em16:[/quote]

係呀 早幾個星期去睇示範單位 個agent先同我講每戶月費$300包四個pass. 基本上個個agent講都唔同.  :em05:

喵~
冇錯 d agent 真係信唔過 我o個個仲話梗係免費添呀!!
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

[quote:97b7206da6="Windy Yan"]買樓時agent 話一戶$150任玩 唔玩可以唔洗比[/quote]
我未聴過Wor佢地話用一次收一次.

[quote:a0a2387138="貓貓仔&貓貓女"]喵~
冇錯 d agent 真係信唔過 我o個個仲話梗係免費添呀!![/quote]
免費係免月費免年費免入會費之類. :idea:

[quote:7e3b6f65c7="Ha&Kui"][quote:7e3b6f65c7="yo & lok"]通常住酒店的旅客都唔得閒留o係酒店玩我去過黃金海岸o個間靜應應. 8)[/quote]

旅客就真係無乜時間留o係酒店.  俾你去旅行都寧願出去玩 觀光同shopping啦 點會留o係酒店咁悶.  反而酒店式住宅住客就會用得多d.[/quote]
我同意你哋所講.再講我哋到時會唔會努力揾錢供樓同樣無咩時間享用會所設施呢?? :mrgreen:

喵~
又未必o既 我o地到時又會約埋搞聚會o麻。
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

上星期四上華人行碰巧做sony推廣,同和記職員好好傾知道o的o野,同大家分享。

約$150一個月任玩,一家庭有四個會籍(4張証),認証唔認人,所以張証可自由比朋友親戚來玩。泳池.gym都要用會籍,至於泳池o係唔o係所有區域都要會籍進入就唔知道。做spa或做美容再另外加錢,未知要幾多 :?:  唔知道會唔會有分項收費, :?: 空中花園o係唔洗會籍進入。

[quote:224bffbecd="KK & J"]上星期四上華人行碰巧做sony推廣,同和記職員好好傾知道o的o野,同大家分享。

約$150一個月任玩,一家庭有四個會籍(4張証),認証唔認人,所以張証可自由比朋友親戚來玩。泳池.gym都要用會籍,至於泳池o係唔o係所有區域都要會籍進入就唔知道。做spa或做美容再另外加錢,未知要幾多 :?:  唔知道會唔會有分項收費, :?: 空中花園o係唔洗會籍進入。[/quote]
係$150一張定係四張... :?:

以1個家庭計 約$150 1個月, 包4張証。

[quote:a00ad7db8c="KK & J"]以1個家庭計 約$150 1個月, 包4張証。 [/quote]

咁抵...........其實之前我都有問過職員.........講法同你差唔多.........總之冇冷氣既地方就唔駛錢..........其餘就逐樣收錢或買會藉.........