藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6792|回復: 23
打印 上一主題 下一主題

配套設施駛唔駛錢? [複製鏈接]

大家知唔知我地rc d 配套設施駛唔駛俾錢架? 因為我有一d同事佢地一d話要一d就話唔駛. :?: 同埋如果我地個會所係咪同hotel share架?如果係o既話咁咪好雜好多人種囉 :!: (本人冇種族歧視只係如果搞到好似九龍公園咁就唔係咁好啦 :em18: )

你而家先黎問呢個問題??

係呀 係同酒店share嫁...唔係邊有$1.3一呎同咁多shuttle呀.....

其實我覺得...就算係住戶先用得(私人)的設施 你都係唔識佢 你都係唔知佢有冇病 佢地都係可以帶外人入黎玩.....
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

住戶會珍惜 外人就未必 . . .  :em06:
Simpsons

一dd啦....如果係...公屋駛乜實行扣分制... 個d住戶咪又係污漕到.......>.<

咁..我又唔係話舉腳贊成同酒店share........ hehe...
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

通常住酒店的旅客都唔得閒留o係酒店玩我去過黃金海岸o個間靜應應. 8)

[quote:410be3153d="yo & lok"]通常住酒店的旅客都唔得閒留o係酒店玩我去過黃金海岸o個間靜應應. 8)[/quote]

旅客就真係無乜時間留o係酒店.  俾你去旅行都寧願出去玩 觀光同shopping啦 點會留o係酒店咁悶.  反而酒店式住宅住客就會用得多d.

酒店....冇著數,佢地先起藍澄。
永遠愛著您 :em21: [/code]

買樓時agent 話一戶$150任玩 唔玩可以唔洗比

agent的話信唔過,
一切都要入伙先知........但放心,應該唔會太貴,可能係免費都話吾埋。
話哂都叫....住客會所。 :em11:

[quote:b2f68a2aa2="Windy Yan"]買樓時agent 話一戶$150任玩 唔玩可以唔洗比[/quote]

agent唔係發展商 信唔過 :em16: