藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6858|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

附近有冇兒科醫生好介紹? [複製鏈接]

樓下個醫生開D藥太重 而且佢郁D就開抗生素 我覺得對小朋友唔係咁好...
Rambler Crest Soccer Club

我習慣帶去葵涌廣場1樓  好似姓周
或者去青衣城中醫

我都想知!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

我只係知葵涌廣場果個詹翠珊唔好,個醫生冇咩愛心,即係唔會好似一般兒科醫生咁好耐性,連D姑娘都冇咩禮貌。另外,曾有聽說過我個仔D同學D媽咪話,葵涌廣場有個梁彥均(唔知有打寫錯佢個名,佢喺大家樂對面)幾好,我地都幫趁過,但都係一般,可能我對仔女同佢唔夾掛,但總好過詹翠珊。

其實,有一個兒科醫生我覺得佢非常好,有耐心,唔拖証之餘仲唔會係咪都開抗生素,每次電話掛號,閒閒地都排到20-30,之不過佢喺........將軍澳,我再講可能都話我白痴,又係好難無端端去咁遠睇.... :

不過,由於我外家喺將軍澳,所以當小朋友有事,我都會去睇佢,因為近我地既,真係唔知有咩醫生好,而我深知做父母既,都會好似我咁,情願麻煩D,總好過是但睇一個唔知好唔好既醫生。

我睇開荃灣劉章鴻電話﹕2492-5637,勁多人睇要預約。

[quote:30b578a5d9="ibelieve"]我睇開荃灣劉章鴻電話﹕2492-5637,勁多人睇要預約。[/quote]

荃灣邊頭呀?
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:435390e634="一家四口"]我只係知葵涌廣場果個詹翠珊唔好,個醫生冇咩愛心,即係唔會好似一般兒科醫生咁好耐性,連D姑娘都冇咩禮貌。[/quote]

同意.....我覺得呢位醫生睇得好求其同好冷漠....無論係乜病 入到去求其幫你聽0下就算....好流水作業式....睇一次普通傷風感冒都要270蚊 d藥又唔係好好....所以都係睇過一兩次就無再去....大人都覺得睇得唔舒服 更可況小朋友....

荃灣路德圍近吉野家後面,可打電話問。

荃灣路德圍近吉野家後面,可打電話問。

原來青衣係冇乜好o既兒科醫生... Anyway 多謝大家o既資料呀!!!
Rambler Crest Soccer Club