藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4902|回復: 19
打印 上一主題 下一主題

今日去睇深灣軒示範單位.... [複製鏈接]

個示範單位都係一般而浴室d設施比RC差....
但佢地有一個交樓示範單位同電梯及電梯大堂示範單位供參觀...好有趣...

SHK 麻...佢地好興咁樣....

樓書仲有業權分佈........
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

我今日都睇o左啦,場面比較冷清,唔知係咪個價太高,d人無乜興趣,因為我o地全程都無經紀埋過身邊,就算d一家大細o既客,d經紀都唔係sell得好"行",只係好似朋友傾偈咁交流意見,落單揀單位o既真係唔多。
另外深灣軒都有提供傢俬套餐,兩房單位係4萬8蚊,不過就連埋全屋窗簾,睇d資料,間傢俬公司好似一路有同新地合作,好多新地盤都係佢地承包o黎造o既,但係現場就無傢俬套餐實物。
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:b394dc5695="bikbark"]我今日都睇o左啦,場面比較冷清,唔知係咪個價太高,d人無乜興趣,因為我o地全程都無經紀埋過身邊,就算d一家大細o既客,d經紀都唔係sell得好"行",只係好似朋友傾偈咁交流意見,落單揀單位o既真係唔多。
另外深灣軒都有提供傢俬套餐,兩房單位係4萬8蚊,不過就連埋全屋窗簾,睇d資料,間傢俬公司好似一路有同新地合作,好多新地盤都係佢地承包o黎造o既,但係現場就無傢俬套餐實物。[/quote]

仲有令我好深刻既對白....

1. 呢個係標準泳池黎咖 足25公呎長
2. 遠少少果個係disney land...

:em05: disney land!? 可以望到? 邊個講呀?

個staff囉.....當然佢係指住海洋公園既....

[quote:59e7e4c592="hales"]個staff囉.....當然佢係指住海洋公園既....[/quote]
:em16: nola,係個女仔客o向我身邊問:(天真聲線)咦,o個度係咪disneyland呀?
嘩,離晒譜o架,o個個係海洋公園o黎o架,有無少少常識o架
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

哦....原來係咁...........=.=

:em16: 咁天真可愛及無知o既女仔 應該成日俾人o厄! 唔知佢會唔會因為見到disneyland 而買o左樓呢?

[quote:c37d2184c7="gp"]:em16: 咁天真可愛及無知o既女仔 應該成日俾人o厄! 唔知佢會唔會因為見到disneyland 而買o左樓呢?[/quote]
係呀,我諗如果有人夠膽答佢係o既話,佢可能真係信o架