藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: milk
打印 上一主題 下一主題

這個過年有點忙 [複製鏈接]

[quote:6c72f84ca8="milk"] [quote:6c72f84ca8="Sure Win"]Milk
係唔係今晚有得食呀?可以預我倆公婆嗎? :face13:[/quote]咁點解淨係得比利,唔見妳到o既 :?:[/quote]

佢無同你講咩? 我果晚唔舒服 所以係果時已經同周公捉緊棋啦! :em18:

[quote:6c72f84ca8="grassmas"] 唔通假結婚?[/quote]

咁都俾你諗到  :sweat: 咁我就.......
要殺你滅口 :mrgreen:  

[quote:416d1fcda1="Sure Win"]佢無同你講咩? 我果晚唔舒服 所以係果時已經同周公捉緊棋啦! :em18: [/quote]佢有講,不過.............我唔記得! ops:
小心身體啊,咁妳依家好番未? :face13:
:em09:

[quote:8a5eeb6e55="milk"][quote:8a5eeb6e55="Sure Win"]佢無同你講咩? 我果晚唔舒服 所以係果時已經同周公捉緊棋啦! :em18: [/quote]佢有講,不過.............我唔記得! ops:
小心身體啊,咁妳依家好番未? :face13:[/quote]

咩唔舒服呀?係咪作嘔作悶咁呀,正常反應黎0既! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:7f8ab90c27="milk"][quote:7f8ab90c27="Sure Win"]佢無同你講咩? 我果晚唔舒服 所以係果時已經同周公捉緊棋啦! :em18: [/quote]佢有講,不過.............我唔記得! ops:
小心身體啊,咁妳依家好番未? :face13:[/quote]

多謝關心 好得七七八八啦!

[quote:7f8ab90c27="grassman"] 咩唔舒服呀?係咪作嘔作悶咁呀,正常反應黎0既! [/quote]

見到你就想嘔 :em15:

[quote:d32d00cb88="Sure Win"][quote:d32d00cb88="grassman"] 咩唔舒服呀?係咪作嘔作悶咁呀,正常反應黎0既! [/quote]

見到你就想嘔 :em15:[/quote]
咁真係正常反應! :