藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: milk
打印 上一主題 下一主題

這個過年有點忙 [複製鏈接]

[quote:bf3d7a87fa="milk"]莫愁&肥仔

基本上您地上o黎整係無問題,不過我今個星期六朝早唔o係屋企,而下午又會去紅綿路(您地都知咩事啦),
所以我會改o係星期五夜晚整,如果您地唔怕攰就上o黎啦!
[/quote]

原來業委會改咗禮拜一. 咁星期五晚幾點開始整呀?
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:2040e002d9="diedsee"]邊間八街 ar 青衣城同新都會都唔覺新鮮雞腳wor[/quote]新都會八街,面向豬肉檔,靠右手邊過幾步就見到![quote:2040e002d9="leemoksau"]咁星期五晚幾點開始整呀?[/quote]我o個日會早放工,所以6點左右就得,晏o的整都可以!
:em09:

[quote:cd010765b8="milk"][quote:cd010765b8="diedsee"]邊間八街 ar 青衣城同新都會都唔覺新鮮雞腳wor[/quote]新都會八街,面向豬肉檔,靠右手邊過幾步就見到![quote:cd010765b8="leemoksau"]咁星期五晚幾點開始整呀?[/quote]我o個日會早放工,所以6點左右就得,晏o的整都可以![/quote]
因為雪梨早前約左人食飯,可能會好遲先番,都係吾好等喇! ops:
你地開波先啦!

[quote:f2691fd980="Jeffrey & Shirley"]因為雪梨早前約左人食飯,可能會好遲先番,都係吾好等喇! ops:
你地開波先啦! [/quote]唔緊要啦,記得星期六晚上o黎食就得o架喇!
其實整春卷係無乜特別,聽晚我只係會做炒料同包裹呢兩個步驟,炸就等食之前先做,所以o黎唔到都唔係一個損失! :wink:

咁你都唔好專登等我了. 我大概九點俾電話你啦.

有緣我地會再見o既!

我整咗個豆腐芝士凍餅 一齊食啦.

Milk

係唔係今晚有得食呀?可以預我倆公婆嗎? :face13:

[quote:fa579dc733="Jeffrey & Shirley"]有緣我地會再見o既! [/quote]其實~我地見面o既機會係好高! :em19: [quote:fa579dc733="Sure Win"]Milk
係唔係今晚有得食呀?可以預我倆公婆嗎? :face13:[/quote]咁點解淨係得比利,唔見妳到o既 :?:

[quote:16657502df="milk"][quote:16657502df="Sure Win"]Milk
係唔係今晚有得食呀?可以預我倆公婆嗎? :face13:[/quote]咁點解淨係得比利,唔見妳到o既 :?:[/quote]

唔通假結婚? :shock:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!