藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: RangerX
打印 上一主題 下一主題

好食推介 [複製鏈接]

肥仔

已打電話去問過,他們沒有什麼改變過,祇是我...依家要放19:00(脫苦海,剛轉新公司 :em12: ),
所以我要19:30才可出現,如果食20:30 o個倫有無問題?下星期四(16/3)去好嗎?
另外要搵個放工放得比較早o既過去太陽廣場攞籌先啊! :em19:
[quote:ca37cfb0cb="milk"]佢地會 17:30 開始派籌,落 $100 Deposit 就得喇![/quote]

肥仔,以上問題對你有沒有影響?有的話也可以改為今個weekend 去啊,因為weekday 和 weekend 價錢是一樣的! :wink:
:em09:

[quote:621ede017c="milk"]肥仔

已打電話去問過,他們沒有什麼改變過,祇是我...依家要放19:00(脫苦海,剛轉新公司 :em12: )[/quote]
恭喜!恭喜!咁幾時開幾圍請食飯慶祝呀! :
[quote:621ede017c="milk"]如果食20:30 o個倫有無問題?下星期四(16/3)去好嗎?
另外要搵個放工放得比較早o既過去太陽廣場攞籌先啊! :em19:[/quote]
16 號好 D!睇下大家有無興趣一齊去,好似上次 moksau 都話想去傢,吾通佢已經忍吾住食左! :nowords:
[quote:621ede017c="milk"][quote:621ede017c="milk"]佢地會 17:30 開始派籌,落 $100 Deposit 就得喇![/quote]

肥仔,以上問題對你有沒有影響?有的話也可以改為今個weekend 去啊,因為weekday 和 weekend 價錢是一樣的! :wink:[/quote]
不過吾知邊個會咁早收工,我就收六點,過到去都要六點半喎,睇情況先啦! :wink:
今個星期 weekend 都無乜問題,不過人數可能會少 D,隨緣吧!

[quote:56ceffa8d0="Jeffrey & Shirley"]
16 號好 D!睇下大家有無興趣一齊去,好似上次 moksau 都話想去傢,吾通佢已經忍吾住食左! :nowords:
[/quote]

我未食呀. 16號我都得 :zdevil:
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。