藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4022|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

嘩!做左版面管理員 [複製鏈接]

:em07: 返到屋企 開部電腦........嘩!做左版面管理員 :em07:

有d乜野做架 :?:

做二五仔先 :em12: ......AgnesSarah話開運動版架 搵佢做體育版啦 :mrgreen:  :em12:

[quote:b17b9d0ddf="wicyh"]做二五仔先 :em12: ......AgnesSarah話開運動版架 搵佢做體育版啦 :mrgreen:  :em12:[/quote]
嘩,果然識拉人落水喎  :em12:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

點整版面描述?
我係隱形人  :em19:

PM我幫你改~

[quote:3ad491453b="wicyh"]做二五仔先 :em12: ......AgnesSarah話開運動版架 搵佢做體育版啦 :mrgreen:  :em12:[/quote]

唔好玩我啦  :em16:  :em16: !! 我剩識nba架咋. :?:  :?:

咩咩豬都係喎好開心呀不過咩咩豬又好擔心自己唔能夠勝任~~~
有無人可以幫下我呀???? :wink:

:em13: 我愛MP5更愛羊咩咩 :em21:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

[quote:d7d83474a3="咩咩豬"]咩咩豬都係喎好開心呀不過咩咩豬又好擔心自己唔能夠勝任~~~

:em13: 我愛MP5更愛羊咩咩 :em21:[/quote]

Actually what are the responsibilities of a moderator?

嘩!好犀利呀,無上黎兩日 o者,即刻多左咁多版!
各位未來鄰居 o既效率真係其快!
佩服佩服!   :em14:    :em14:    :em14:    :em14:

[quote:ef90d90847="Ice"][quote:ef90d90847="咩咩豬"]咩咩豬都係喎好開心呀不過咩咩豬又好擔心自己唔能夠勝任~~~

:em13: 我愛MP5更愛羊咩咩 :em21:[/quote]

Actually what are the responsibilities of a moderator?[/quote]
冇乜野做咖咋...其實睇睇o的文有冇off topic 有就forward去別版
睇睇有冇人搞事....有時間raise一下o的topic 係咁上下~