藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: chee
打印 上一主題 下一主題

2月份場地 (2/5-林仕德 & 2/26-沙咀道) [複製鏈接]

26-2-2006(日)荃灣沙咀道晚上6-8 對手: 名銳足球隊
1. Eddy
2. EpSon
3. Vincent ?
4. Chee ?

TBC: Billy[/quote]

星期日.......未知得o吾得早幾天通知大家。

[quote:266d9fcf36="chee"]
3. Vincent這天剛返香港可以的會盡量來

我都係!
2. EpSon

不如你通知我地點  等我預先放張場紙落你個郵箱好唔好???[/quote]

你指的是我的住宅門號?

你指的是我的住宅門號?

Flat???only
I know you which floor..

[quote:a529e3d390="chee"]
你指的是我的住宅門號?

Flat???only
I know you which floor..[/quote]

已pm給你了...

各位藍澄波友 快d報名啦. 新一年 一齊踼番場波呀....

[quote:42c38d7dc1="Eddy Lam"]呢兩個月報名唔多擁躍 好似Nigel Keane 榮仔 John Tluk...都好耐冇浦頭喇 唔通佢地離棄o左我地?  :em06:

5-2-2006(日)年初八(興芳路林仕得)晚上6-8 對手: 堷康球隊
1. Eddy
2. EpSon
3. Vincent 這天剛返香港可以的會盡量來。
4. Chee 這天剛返香港可以的會盡量來。

NG: Grassman
TBC: Billy

26-2-2006(日)荃灣沙咀道晚上6-8 對手: 名銳足球隊
1. Eddy
2. EpSon
4. Chee ?

呢兩個月報名唔多擁躍 好似Nigel Keane 榮仔 John Tluk...都好耐冇浦頭喇 唔通佢地離棄o左我地?  

5-2-2006(日)年初八(興芳路林仕得)晚上6-8 對手: 堷康球隊
1. Eddy
2. EpSon
3. Vincent 這天剛返香港可以的會盡量來。
4. Chee 這天剛返香港可以的會盡量來。

NG: Grassman
TBC: Billy  肥度

1. Eddy
2. EpSon
4. Chee ?

幣! Feb 05外母駕到 o黎唔到呀... 睇o黎呢場波都你凍過水...

1. EpSon
2. Vincent 這天剛返香港可以的會盡量來。
3. Chee 這天剛返香港可以的會盡量來。

NG: Grassman Eddy

1. Eddy
2. EpSon
4. Chee ?

Rambler Crest Soccer Club

未必 我都會找一兩個friend到.... 仲有邊個會肯定到呢?

1. EpSon
4. EpSon's friend

NG: Grassman Eddy

1. Eddy
2. EpSon
4. Chee ?

1. EpSon

NG: Grassman Eddy Dennis這天傍晚返港趕唔到了。

1. Eddy
2. EpSon
4. Chee ?

TBC: Billy Dennis

1. EpSon
5. 肥度 & friend x 1

NG: Grassman Eddy Dennis這天傍晚返港趕唔到了。

1. Eddy
2. EpSon
4. Chee ?

TBC: Billy Dennis