藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7900|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

克勤終於宣報結婚喇! [複製鏈接]

好o野! :yeah: 終於都有情人終成萶屬。 :em04:

同邊個呀?
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

喂...我都好開心呀!!
佢仲叫盧淑儀做老婆 好正呀... :em11:
雖然我知好多人會話咁宣佈 係博宣傳....但係我唔理呀...:em20:
我覺得佢真係好好 起碼佢拍拖大大方方 唔會比個女朋友左閃右避 好似唔見得光咁....
我1月28日去睇克勤concert啦 好期待....

Jeffrey: 我0個日聽到shirley個電話鈴聲係婚前的女人 :em12: ....我而家個鈴聲都係克勤...勝情中人呀 :yeah:

[quote:4b5ba3b847="Tomato"]喂...我都好開心呀!!
佢仲叫盧淑儀做老婆 好正呀... :em11: [/quote]
我同 Shirley 身為佢既 fans 都好期待哩一刻。
[quote:4b5ba3b847="Tomato"]雖然我知好多人會話咁宣佈 係博宣傳....但係我唔理呀...:em20: [/quote]
如果可以我都希望可以係全世界面前宣佈我娶 Shirley,不過已經吾可以喇 ops:
[quote:4b5ba3b847="Tomato"]我覺得佢真係好好 起碼佢拍拖大大方方 唔會比個女朋友左閃右避 好似唔見得光咁....
我1月28日去睇克勤concert啦 好期待....[/quote]
我想買 2月3號,不過可能無得賣o路! :poor:
[quote:4b5ba3b847="Tomato"]Jeffrey: 我0個日聽到shirley個電話鈴聲係婚前的女人 :em12: ....我而家個鈴聲都係克勤...勝情中人呀 :yeah:[/quote]
首歌係我幫佢簡傢 :em04: 不過佢吾知歌名。 :zdevil:

做乜莫愁整個咁愁ge公仔....

Jeffrey 講真一句....我覺得你真係好愛Shirley...
而家好多男人都唔願意落手落腳搞婚禮...但係你令我好感動

[quote:7ac93c8fde="Tomato"]Jeffrey 講真一句....我覺得你真係好愛Shirley...
而家好多男人都唔願意落手落腳搞婚禮...但係你令我好感動 [/quote]
傻啦! ops: 每人有好多面,有優點亦有缺點,我 D 缺點你見吾到o姐! h:

[quote:c4b47a9e83="Tomato"]Jeffrey 講真一句....我覺得你真係好愛Shirley...
而家好多男人都唔願意落手落腳搞婚禮...但係你令我好感動 [/quote]冇錯! 完全feel到jeffrey既心思~呢d野真係有錢都買唔到!  Shirley 真係幸福!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~