藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3279|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

Charlie Brown Cafe@MK [複製鏈接]

特別獻俾 gp,亞茄,H&H,rstfung 及各位擁戴花生漫畫o既街坊

登.凳. Charlie Brown Cafe

http://hk.lifestyle.yahoo.com/060105/82/1k4lo.html
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

搵日一齊去0Y......

好呀 不過記住帶相機喎
(主要係影相 haha)
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

我去過了 D裝修幾靚! 個感覺有D像Pacific Coffee (可能真係佢開都唔出奇) 不過好多人 無位坐 所以行咗個圈就走咗... :poor:  :cry:
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah:

e...... 我仲以為係好似餐廳咁 要有人帶位先入得tim
原來係好pacific coffe or starbucks咁可以自由出入o架?!
去過星加坡o個間snoopy餐廳
志在個環境 全部都係snoopy o野
d食物其實好普通.

[quote:f0ff258c58="bikbark"]好呀 不過記住帶相機喎
(主要係影相 haha)[/quote]

嘻......無錯.......我等唔切 已經約左我細妹下個星期去......好緊張......