藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2636|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

Jan 08 2006 賽後傳真 [複製鏈接]

8-1-2006 晚上8-10沙咀道球場(日) / 對手: Chee's學生
出席隊員: Eddy Stephen Epson Dennis Billy Chee 肥度 Dracula Dracula’s friend

GK: Eddy -> Billy -> Stephen -> Dracula’s friend -> Dracula -> Billy
DF: Dennis Dracula’s Friend Espon Billy
MF: Stephen Chee Dracula
FW: Eddy 肥度

今次對手雖然又係一班o靚仔 但同上次對o個班好唔同 今次個個都有速度 有技術 而且佢地又識利用球場空位兩邊扯 又有小組滲入 我地後防又缺少o左Vincent係度坐陣  加上當日天氣寒冷 我地呢班老人家幅engine都未撻得著 所以開波冇耐就俾對手射破我o既十指關 ... 但我地RC隊點會咁容易認輸先得ga 轉個頭就由我地肥多兩個碼o既肥度係小禁區混戰中射入追成1:1 跟住我地仲壓番住對手o黎打 並且由我頂入Chee兄開出o既角球反超前2:1 當我地開心o左冇耐 對手又入番一球追平 真激死! :dead:  唯有從頭o黎過 終於冇耐我把握到個單刀機會射成3:2 :em11: ...但係呢個時候 我地o既體力已被對手渣乾得7788 所以俾佢地入o下一球 入o下又一球 RC倒輸3:5 :em05: ... 當我地感到絕望o既時候 Dennis佢出手喇...唔係...係出腳先arm 佢係對方大禁區頂拎到個波 跟住朗拿度插花 加細哨直角假身 再加施丹轉身......都冇用到o既情況下 推o左兩野踢入追成4:5 重燃我地o既鬥心!!! :evil:  但好快 隨住Dracula’s friend o既烏龍波 加上我有球單刀波面對龍門自己發軟蹄PK 自此有心無力 最後RC輸4:7完場. :dead:  :dead:  :dead:

PS: Billy係呢場波勇救o左幾個險球 RC隊先不至會多輸 值得一讚!  :em11:

場外話: Dracula半場休息時 忽然感觸落淚 不知所為何事......及後證實係吹沙入眼而已.
Rambler Crest Soccer Club

緊係輸波喇,Epson、Stephen都唔見影! Dracula仲係場外添! :

Eddy,你真好記性!我就從來都記唔晒邊個入波同點入!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:e0ab4b9b84="grassman"]緊係輸波喇,Epson、Stephen都唔見影! Dracula仲係場外添! :

Eddy,你真好記性!我就從來都記唔晒邊個入波同點入![/quote]

下半場EPSON轉打後衛(下半場都係由我守龍門).
可能因為佢已經冇氣亦少有地可以緊守岡位.
但由於中前場已經冇晒氣果時真係血肉長城. :em07:
EPSON都幫我擋左唔少波. :em11:

STEPHEN主打左路上半場亦有不少助攻.
下半場亦有不少次回防. :wink:

至於伯爵o既表現就真係冇咩印象喇.... :!:

印象中我好似失左3/4球.
第2球係由對手右路近距離勁射網頂入.
第6球係由對右路傳中在無人看守下給對手forward於龍門左面射入.
第7球亦係由中路偏右給對手勁射破網.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

可能個場太大  下次約係林仕得或青衣公園  可能會好d

[quote:755e7c6cea="grassman"]緊係輸波喇,Epson、Stephen都唔見影! Dracula仲係場外添! :

Eddy,你真好記性!我就從來都記唔晒邊個入波同點入![/quote]

其實我冇乜記性 我都記唔晒所有人o既表現... h:

[quote:a2508a85b4="chee"]可能個場太大  下次約係林仕得或青衣公園  可能會好d [/quote]

其實我地輸在體能o者 係邊個場踢都冇乜所謂啦 踢得過癮咪得囉~

以前放人, 而家比人放. 
都有今日 la  :em01:  :em01:  :em01: