藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

無題! [複製鏈接]

嘩! 草人原來係有錢人! :detective  重賺咁多錢!!!
快0的請食飯! 快0的請食飯!! :em09:

[quote:7285575a8c="grassman"][quote:7285575a8c="Sure Win"]嘩! 草人原來係有錢人! :detective  重賺咁多錢!!!
快0的請食飯! 快0的請食飯!! :em09:[/quote]

個post目的係想集鄰居心得,讓小智慧變大智慧,等RC鄰居齊齊搵銀,唔駛下下望RC樓價升,好快你都會post上黎話:[我上月銀行戶口有$nn萬,依家已經有$nn萬 x10。]。 其實你上月先入左隻大藍籌,衣食冇憂,你咪仲風光! :em12: [/quote]

我都唔識玩股票 下次你買邊隻大藍籌記得通知我 等我好似你咁衣食冇憂先.

[quote:7285575a8c="grassman"]食飯呢家野,你邊晚得閒就上我度食餐便飯,三"食送"一湯、白飯任裝! :mrgreen:[/quote]
咁我就唔同你客氣啦 我會叫你個賓賓整的好送如:煮鮑 蔘 翅 肚俾我食 仲會叫佢燉燕窩添 哈哈!

[quote:4212a4351f="grassman"][quote:4212a4351f="Billy"]以草蛇實力又點會只買一手咁少呀.....[/quote]

當然,我新計畫係集資買起你隊利物浦,再拆鬼散佢! :mrgreen:[/quote]

證明的人幾有錢 買完就拆散佢! :nowords: