藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: grassman
打印 上一主題 下一主題

無題! [複製鏈接]

[quote:e632d1e28f="grassman"]講黎大家笑o下啦![/quote]

豬唔係中信1616囉.....  :em06:
原居民2004~2013

[quote:308892424a="vivian"][quote:308892424a="grassman"]講黎大家笑o下啦![/quote]

豬唔係中信1616囉.....  :em06:[/quote]

喂你Quote o個句唔係我寫架喎! 8)

1616都係間有營利和上升中的公司,現價比招股時都有30%升幅。
1616是電信服務的供應商,客戶主要是電信運營商,理論上客戶數量唔會突然急升,所以公司營利是要穩步上升,唔急得!

http://www.citic1616.com/trad/annualreport.html
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

P.S. 但我對榮智健呢條友無乜好感,感覺上他專長損人利己,所以他有關的公司的股票我不會長期持有!

中油田的新油田熱情過後,我已暫時離開,轉入H&H的關抱裡,Sorry…係H&H的中石化關抱裡! :mrgreen:

[quote:4db337bf84="grassman"]中油田的新油田熱情過後,我已暫時離開,轉入H&H的關抱裡,Sorry…係H&H的中石化關抱裡! :mrgreen:[/quote]
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

911後,又一次1星期跌3千點,再等多一星期就要部署下新投資策略! :detective

以percentage黎計都係~10%好少姐....
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:f568400598="grassman"]911後,又一次1星期跌3千點,再等多一星期就要部署下新投資策略! :detective[/quote]

有乜好介紹呀?
Rambler Crest Soccer Club

[quote:86dd9985e4="Eddy Lam"][quote:86dd9985e4="grassman"]911後,又一次1星期跌3千點,再等多一星期就要部署下新投資策略! :detective[/quote]

有乜好介紹呀?[/quote]

同你講緊係買匯豐啦!$132咋!

[quote:906938f456="Billy"]以percentage黎計都係~10%好少姐....[/quote]

當年基數細咁多!

咁啦,我俾10%身家你,你俾你10%身家我呀! 好Fair嗟! :mrgreen: