藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 咩咩豬
打印 上一主題 下一主題

咩咩豬想... [複製鏈接]

Re: 咩咩豬想...

[quote:38b1d0f204="saga"][quote:38b1d0f204="bikbark"]關心o黎家o野,都係你自己講啦,佢都上o左網[/quote]

你講 令佢好返既效果會好好多嘛![/quote]
:em16:,所有人關心佢都會令佢好o既
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:409b298fe4="Tomato"]我唔知係唔係天生黑眼圈呢??整極都整唔走..........[/quote]

我都以為自己天生黑眼圈但睇完中醫後佢話我本身涼底但又唔戒口.所以引致身體有事.繼而形成黑眼圈.或都你都可以考慮睇中醫睇佢點講.

[quote:b9645d70e5="AgnesSarah"][quote:b9645d70e5="Tomato"]我唔知係唔係天生黑眼圈呢??整極都整唔走..........[/quote]

我都以為自己天生黑眼圈但睇完中醫後佢話我本身涼底但又唔戒口.所以引致身體有事.繼而形成黑眼圈.或都你都可以考慮睇中醫睇佢點講.[/quote]

~~~~
我豈不是仲有一線生機??我都係寒底0架!仲係至陰至寒0個隻!所以我唔可以飲凍野!唯獨凍檸茶就戒極都戒唔到!我諗我真係要睇睇中醫喇!

其實除飲凍之外重包括一d涼的食物如苦瓜涼茶菜湯等...

蕃茄湯算唔算菜湯????

咩咩豬祝hales快d好番~~~~
我想問下各位女士neutroxxna既細白修護面膜好唔好用呀??
咩咩豬有雀斑有咩方法整走佢呀???

:em13: 我愛MP5更愛羊咩咩 :em21:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

[quote:26bbaf6286="咩咩豬"]咩咩豬祝hales快d好番~~~~
我想問下各位女士neutroxxna既細白修護面膜好唔好用呀??
咩咩豬有雀斑有咩方法整走佢呀???

:em13: 我愛MP5更愛羊咩咩 :em21:[/quote]

乜唔係"砰砰砰 打走晒 D 黑色素. 白到..................... 包公都話好!" 咩?  8)

[quote:7181606e57="Ice"]

乜唔係"砰砰砰 打走晒 D 黑色素. 白到..................... 包公都話好!" 咩?  8)[/quote]

Two different brands...

[quote:16c4e2e0f6="saga"][quote:16c4e2e0f6="Ice"]

乜唔係"砰砰砰 打走晒 D 黑色素. 白到..................... 包公都話好!" 咩?  8)[/quote]

Two different brands...[/quote]

I know mine is "sk 3". But as mei mei chu asked about other methods so i recommended "sk 3"