藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4804|回復: 18
打印 上一主題 下一主題

咩咩豬想... [複製鏈接]

咩咩豬想網主開個美容版 :em12:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

好提議!
有無去黑頭 眼袋同黑眼圈0既方法???

tomato:
夠訓咪無黑眼圈囉嘩哈哈 :em12:
我係一個最鍾意罰小朋友既惡老師~~~ 我屋企有一隻最鍾意踢人竇既羊咩咩~~~ 我有豬爸爸、豬媽媽同豬妹妹我地一齊住o係豬欄入面~~~ 有時我會去羊咩咩個農場住o係一個我專用既豬欄~~~ 我地個豬欄好快就會搬搬去一個島上面 :em04:

要去黑頭,可以用一隻溶解角質的美容液,再塗上含黏性mask,一meet...成堆黑頭出哂。而黑眼....方面....有人話有隔夜茶包,但我覺得唔掂。最重要夠訓,但如果是大眼睛的話,咁咩都冇辦法。

我唔知係唔係天生黑眼圈呢??整極都整唔走..........

Re: 咩咩豬想...

[quote:8c5975c9cf="咩咩豬"]咩咩豬想網主開個美容版 :em12:[/quote]
咩咩豬,管理員H早兩日"並"o左呀,我諗最快都要今晚或者聽晚先搞到啦   
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:81439378c5="bikbark"]咩咩豬,管理員H早兩日"並"o左呀,我諗最快都要今晚或者聽晚先搞到啦   [/quote]

:cry:
幫我叫 hales 大哥多多保重

[quote:b1004fdcd1="saga"][quote:b1004fdcd1="bikbark"]咩咩豬,管理員H早兩日"並"o左呀,我諗最快都要今晚或者聽晚先搞到啦   [/quote]

幫我叫 hales 大哥多多保重[/quote]
關心o黎家o野,都係你自己講啦,佢都上o左網
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:26b3813020="bikbark"]關心o黎家o野,都係你自己講啦,佢都上o左網[/quote]

你講 令佢好返既效果會好好多嘛!

[quote:036c04835d="saga"][quote:036c04835d="bikbark"]咩咩豬,管理員H早兩日"並"o左呀,我諗最快都要今晚或者聽晚先搞到啦   [/quote]

幫我叫 hales 大哥多多保重[/quote]
3q3q~~