藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3952|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

令人懷念0既電影 [複製鏈接]

講電視之餘 不如講埋電影0Y!
天若有情.......正
梁祝.......慘
以前細個 每年新年一家人都會去睇戲 開心鬼系列....最佳拍擋 嘻嘻!睇完仲會去麥記食薯條   

天若有情!!!!!!!!!oh god.....
最記得華弟被石油氣扑一野,好痛呀。
之後橫屍街頭,重要震下震下,問你頂唔頂得順.........
最慘係jo jo...赤腳在天橋上走下來,苦道:華弟...華弟......
來到這一幕....我都不知喊濕了幾多包紙巾..............
永遠愛著您 :em21: [/code]

我呢....姻脂扣....十....二....少....我....係....如....花...呀....  woo~~
係呀 新年的開心鬼同肥肥o羅...橫財三千萬丫麻... 哈哈....

不過我細個最鍾意睇係老夫子呀 叮噹呀個d卡通電影....
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

睇得最多次的電影 ---> 逃學威龍
睇到訓著覺的電影 ---> 鬼妻
近期最喜愛的電影 ---> 我的野蠻女友  :em11:

講起恐怖片,有冇人記得 N 年前有套叫凶榜  同  腦魔呀?
永遠愛著您 :em21: [/code]

我的野蠻女友 good good...今日先同同事講我好鍾意呢部戲 但係佢話我的野蠻男友好d.... 都唔o岩咀型.... ^^
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

"我的野蠻女友" 簡直無得頂  !!!   :em11:

o個 d 隱藏故事重加犀利 ! :em03:

我後來重專登買埋隻 DVD 收藏 依家重未拆開過 !  8)

(可能因為佢係我同小公主第一套睇電影啦 ! ops: )
Simpsons

我反而鍾意睇"向左愛向右愛"多d (我無睇"假如愛有天意" 如果睇唔知會唔會轉軚呢????)

"情書"都好睇 好鍾意個結局....無奈同遺憾的感覺 :|
"東京日和"影得中山美穗好靚呢!!!!

西洋代表方面 Notting Hill都好正.......當然一定要提titanic 啦!

"Titanic" 向果時真係無得頂 正呀!

"新不了情" 都好鐘意

其他你地講果d我都鐘意 "假如愛有天意"就睇左 唔錯的 但未睇"向左愛向右愛"呀 等我買黎睇先

至於鬼片 以前都會睇既 e.g. 七月十四 唔知點解人大左越黎越驚 越黎越怕..............依家一定唔會睇費是自己赫自己 :em18:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:68ecff096e="H&H"]"Titanic" 向果時真係無得頂 正呀!
"新不了情" 都好鐘意
其他你地講果d我都鐘意 "假如愛有天意"就睇左 唔錯的 但未睇"向左愛向右愛"呀 等我買黎睇先
至於鬼片 以前都會睇既 e.g. 七月十四 唔知點解人大左越黎越驚 越黎越怕..............依家一定唔會睇費是自己赫自己 :em18:[/quote]

邊度使怕呢,如果驚的話,咪叫another "H" 抱得你實 D 緊 D 囉 :em12: