藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 15085|回復: 61
打印 上一主題 下一主題

不如講下以前的好睇電視劇集 [複製鏈接]

首推韋家輝在無線時的一系列電視,最正是大時代的狂野 :evil: ,義不容情結局的無奈 :roll:
但講開結局,我記得有套劇集,是鄭裕玲訓在杘上唔識醒,萬子良大叫一聲
:so what.... :twisted: 最後前者閉目流下一滴眼淚... :cry: 超經典。但唔記得套劇叫咩名。 :?:

係唔係"流氓大亨"呀??

流氓大亨................唔係呂方做既咩
永遠愛著您 :em21: [/code]

我至鍾意睇翁美玲d戲.........
正呀!射鵰英雄傳 對我0黎講係最好睇0既金庸電視劇  (鹿鼎記都好睇) 佢同黃日華做郭靖、黃蓉真係好襯...........(之後朱茵真係唔得lor!一味識嗲)
天師執位雖然重播左幾次.......但係每次睇都覺得好正 (0個時睇完真係好想學法術0架!)苗喬偉好型0架!不過而家就.....................
我覺得翁美玲好靚同好得意 可惜...........

仲有梁朝偉 "新紮師兄"12 真係正到爆 但係第3集完全不掂呢!

[quote:a82de7971b="dick&queenie"]流氓大亨................唔係呂方做既咩[/quote]

係唔係記錯左"赤腳紳士"呀??

[quote:0d559e5390="Tomato"]我至鍾意睇翁美玲d戲.........
天師執位雖然重播左幾次.......但係每次睇都覺得好正 (0個時睇完真係好想學法術0架!)苗喬偉好型0架!不過而家就.....................
我覺得翁美玲好靚同好得意 可惜...........[/quote]呀tomato 乜又咁啱呀你你你...........................究竟係咪...................另一個"我"呀 :em12: :em12:  :em12:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

天師執位...................超難忘呀 :em04:

[quote:903f9dfceb="H&H"]天師執位...................超難忘呀 :em04:[/quote]

曾經說出,今生不愛妳.....我共你時,但有份.....無有緣~~~~

[quote:761fdc4da6="dick&queenie"][quote:761fdc4da6="H&H"]天師執位...................超難忘呀 :em04:[/quote]

曾經說出,今生不愛妳.....我共你時,但有份.....無有緣~~~~[/quote]"誰可改變" 真係冇得頂呀 :em04:

[quote:1331aaa258="H&H"]天師執位...................超難忘呀 :em04:[/quote]

~~~~~
哈哈哈!!!!!!!!
好彩你唔係男仔0者......................

(我quote錯左 ops: )