藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

男 人 的 手 臂 [複製鏈接]

[quote:d80763b9a2="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:d80763b9a2="Tomato"][quote:d80763b9a2="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:d80763b9a2="Hotcake"]

火火 我都好想好似你咁 有對"強而有力的臂彎"啊....... :em01:[/quote]

喂~~~係要黎幫火太倒垃圾...扭水喉... :nowords:[/quote]

同托米、抽廁紙..... :mrgreen:[/quote]

:nowords:  .... 係呀 ... 係呀 ...[/quote]

me too...... :
仲要玩咩(背著走),同抱佢入房訓。 :!:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:a398a9ffb6="Hotcake"]我曾夢想我會有一對強而有力的臂彎 於危急時 去保護我的愛侶 但每次有事發生 當我伸出我的手臂 期待她那感激的眼神時 我看見的 只是一對迷茫的目光 然後說 "喂 唔好玩啦 一陣間扭親又要我幫你捽......" :dead: [/quote]

在此,向你表示深切哀悼 :em17:  :em17:
教埋你喇,下次加埋深情一吻響額頭 :em21: ,逢妻必霖!! :em04:

[quote:1189ca4d01="Jess&Burns"][quote:1189ca4d01="dick&queenie"][quote:1189ca4d01="Hotcake"]我曾夢想我會有一對強而有力的臂彎 於危急時 去保護我的愛侶 但每次有事發生 當我伸出我的手臂 期待她那感激的眼神時 我看見的 只是一對迷茫的目光 然後說 "喂 唔好玩啦 一陣間扭親又要我幫你捽......" :dead: [/quote]

在此,向你表示深切哀悼 :em17:  :em17:
教埋你喇,下次加埋深情一吻響額頭 :em21: ,逢妻必霖!! :em04:[/quote]

有d 凍...... :nowords:[/quote]

h: