藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 9171|回復: 19
打印 上一主題 下一主題

男 人 的 手 臂 [複製鏈接]

女 人 和 男 人 拍 拖 後 感 情 穩 定 , 女 人 喜 歡 Hello Kitty , 有 一 次 , 男 人 去 日 本 公 幹 , 買 了 最 新 款 公 仔 。 回 來 的 時 候 女 人 去 機 場 接 機 , 看 到 穿 整 齊 西 裝 , 挽 公 事 包 的 他 , 左 手 , 居 然 抱 粉 紅 色 的 毛 公 仔 , 毫 不 介 意 旁 人 的 眼 光 , 心 中 感 動 , 當 即 決 定 嫁 給 他 。 他 們 開 始 籌 備 婚 事 , 兩 個 人 坐 的 士 去 試 婚 紗 , 途 中 出 了 極 輕 微 的 交 通 意 外 , 的 士 收 掣 不 及 撞 向 前 車 車 尾 , 車 速 不 快 , 所 以 , 大 家 都 沒 受 傷 。 但 是 , 男 人 當 時 的 表 現 令 女 人 傷 透 了 心 , 在 意 外 發 生 的 一 瞬 間 , 男 人 伸 出 手 臂 , 一 隻 手 抱 住 了 自 己 的 頭 , 另 一 隻 手 , 護 住 自 己 的 胸 骨 。 女 人 以 為 , 男 人 , 尤 其 是 一 個 即 將 成 為 她 丈 夫 的 男 人 他 的 手 臂 , 應 該 在 災 難 來 臨 的 一 剎 那 保 護 她 。 那 天 , 他 們 最 終 沒 試 成 婚 紗 , 婚 事 也 告 吹 了 。 女 人 不 接 受 他 的 本 能 反 應 , 她 不 能 嫁 給 一 個 有 事 發 生 時 丟 下 她 不 管 的 男 人 。 他 粗 壯 的 手 臂 抱 一 隻 粉 紅 色 毛 公 仔 曾 經 讓 她 心 動 。 他 同 樣 的 手 臂 抱 護 自 己 卻 也 能 讓 她 心 碎 。
男 人 的 手 臂 , 在 愛 情 之 中 , 充 當 重 要 的 角 色 。 有 個 女 人 , 決 定 嫁 給 一 個 男 人 , 是 因 為 他 的 背 囊 中 永 遠 放 一 把 縮 骨 遮 , 有 太 陽 的 時 候 , 他 細 心 替 她 遮 擋 紫 外 光 。 下 雨 的 時 候 , 他 用 一 隻 手 臂 攬 她 , 用 另 一 隻 手 臂 擔 遮 , 遮 小 , 他 擔 遮 的 手 臂 永 遠 是 濕 的 。
另 一 個 女 人 下 嫁 的 原 因 也 與 男 人 的 手 臂 有 關 , 做 愛 後 , 他 不 是 急 點 事 後 煙 , 而 是 伸 出 手 臂 , 把 她 從 床 上 拉 起 來 , 十 指 緊 扣 帶 她 去 沖 涼 。 每 一 次 , 她 都 有 一 種 「 天 地 茫 茫 間 , 他 不 離 不 棄 拖 她 走 」 的 感 動 。
當 男 人 愛 上 女 人 , 會 樂 意 伸 出 手 臂 替 她 挽 鞋 。 可 是 女 人 對 男 人 手 臂 的 期 望 遠 不 止 此 , 女 人 希 望 有 事 發 生 時 , 男 人 肯 伸 出 手 臂 , 保 護 她 。

我曾夢想我會有一對強而有力的臂彎 於危急時 去保護我的愛侶 但每次有事發生 當我伸出我的手臂 期待她那感激的眼神時 我看見的 只是一對迷茫的目光 然後說 "喂 唔好玩啦 一陣間扭親又要我幫你捽......" :dead:

火火 我都好想好似你咁 有對"強而有力的臂彎"啊....... :em01:

係咪個女人諗得太多呢? ops:
即係咁 係0個一刻 點解個女仔又唔諗0下用自己個身保護佢個男朋友?

[quote:36e5a34356="Hotcake"]

火火 我都好想好似你咁 有對"強而有力的臂彎"啊....... :em01:[/quote]

喂~~~係要黎幫火太倒垃圾...扭水喉... :nowords:

[quote:9386a51c41="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:9386a51c41="Hotcake"]

火火 我都好想好似你咁 有對"強而有力的臂彎"啊....... :em01:[/quote]

喂~~~係要黎幫火太倒垃圾...扭水喉... :nowords:[/quote]

同托米、抽廁紙..... :mrgreen:

[quote:a13871bb4b="Tomato"][quote:a13871bb4b="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:a13871bb4b="Hotcake"]

喂~~~係要黎幫火太倒垃圾...扭水喉... :nowords:[/quote]

同托米、抽廁紙..... :mrgreen:[/quote]

:nowords:  .... 係呀 ... 係呀 ...

[quote:d80763b9a2="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:d80763b9a2="Tomato"][quote:d80763b9a2="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:d80763b9a2="Hotcake"]

同托米、抽廁紙..... :mrgreen:[/quote]

:nowords:  .... 係呀 ... 係呀 ...[/quote]

me too...... :
仲要玩咩(背著走),同抱佢入房訓。 :!:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:a398a9ffb6="Hotcake"]我曾夢想我會有一對強而有力的臂彎 於危急時 去保護我的愛侶 但每次有事發生 當我伸出我的手臂 期待她那感激的眼神時 我看見的 只是一對迷茫的目光 然後說 "喂 唔好玩啦 一陣間扭親又要我幫你捽......" :dead: [/quote]

在此,向你表示深切哀悼 :em17:  :em17:
教埋你喇,下次加埋深情一吻響額頭 :em21: ,逢妻必霖!! :em04:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:1a66be92b2="dick&queenie"][quote:1a66be92b2="Hotcake"]我曾夢想我會有一對強而有力的臂彎 於危急時 去保護我的愛侶 但每次有事發生 當我伸出我的手臂 期待她那感激的眼神時 我看見的 只是一對迷茫的目光 然後說 "喂 唔好玩啦 一陣間扭親又要我幫你捽......" :dead: [/quote]

在此,向你表示深切哀悼 :em17:  :em17:
教埋你喇,下次加埋深情一吻響額頭 :em21: ,逢妻必霖!! :em04:[/quote]

有d 凍...... :nowords:
===

算啦 個個人要求都唔同嘛 太深情o個d我都唔係好受
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的