藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 龍我雷
打印 上一主題 下一主題

入伙 [複製鏈接]

[quote:5c4cd2b562="Tomato"]入伙大吉!!!幾多個人一齊住呀?.....純粹八卦... :mrgreen:[/quote]

一個人住
許多的改變 現在盼你知道 活在不知所措感情時候 我自己知道 昨日愛是不夠 每次遇誘惑 每次望你時 到最後發現能令你開心才重要

[quote:4875e597e8="Tomato"]Billy.....你honeymoon完返左來喇? :em12:[/quote]

星期日晚已經返左明日至開工.... :mrgreen:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

龍我雷你個名係唔係黎自本漫畫架... h:
我好鍾意睇果本書..

[quote:f15b5d14b4="Mr. & Mrs. FireFire"]龍我雷你個名係唔係黎自本漫畫架... h:
我好鍾意睇果本書..[/quote]

銀河戰國群雄傳<----我都幾like呢套

而家就推薦大家睇呢個[火鳳燎原]不過你就必先要熟悉三國演義既[史實]呢套漫畫沒[龍狼傳]噤比作者改到太跨張反而比佢用左另一個角度去描述每一個情節而結果都係歸於[史實]大家有興趣一定要睇下
許多的改變 現在盼你知道 活在不知所措感情時候 我自己知道 昨日愛是不夠 每次遇誘惑 每次望你時 到最後發現能令你開心才重要