藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2325|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[賽事傳真] 3/Dec/2005 vs 兒甥 (談笑用兵) [複製鏈接]

3-Dec-05
夜場、乾地
林士德硬地足球場
對手: Chee's兒甥

出席:Keane Stephen FD Eddy Chee Vincent Epson Dracula w/fd
缺席:N/A :em19:

GK: Keane
DF: FD Vincent D's fd
MF: Stephen Dracula Chee
FW: Eddy Epson

好耐無寫傳真,(又冇人幫手 :x )!只好破了單手都頂硬上,匯報下喇!

餓波一個月,終於開波。對手係一班細甥,十五、六歲,好氣好力,仲有女同學仔打氣 :face13: ,好鬼開心。
好!8時正,開波......(省掉以下1個多小時情節...因我不在場).......上半場以2:0領先。
下半場,有我呢個記者到場,各人心知自己的表現會被傳媒報導,若有閃失,定必臭事傳千里,大家即時認真起來。
Keane因有腳傷,只有安守龍門職務,最大得益者係Eddy,佢唔洗被老點做龍門,仲可做必然前鋒,興奮的他發左狂,佢o係咁射..o係咁射..o係咁射..o係咁射..o係咁射..,足足入左4粒。
癲o既唔止一個,Chee 2粒,Dracule 1粒,Epson 1粒,Vincent 1粒,Stephen又1粒,走個神祕人出o黎又1粒,最癲最癲o既係Keane睇唔過眼大家入得咁開心,但自己又冇份,竟向自己龍門都射入1粒(擺烏龍),最後比數11:1。

註: 以上報導含極大量吹水成份,如發現誇張失實,實屬正常!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

Re: [賽事傳真] 3/Dec/2005 vs 兒甥 (談笑用兵)

[quote:62ab734747="grassman"]最癲最癲o既係Keane睇唔過眼大家入得咁開心,但自己又冇份,竟向自己龍門都射入1粒(擺烏龍)[/quote]

草人 你形容得好好笑... :em17:
Rambler Crest Soccer Club

grassman 寫到:
最癲最癲o既係Keane睇唔過眼大家入得咁開心,但自己又冇份,竟向自己龍門都射入1粒(擺烏龍)

真攪野!!!!
17號復出未呀!!!
我聽晚都同佢d同學踢!人腳都好以緊緊  有興趣就來!備戰17號埸波

Re: [賽事傳真] 3/Dec/2005 vs 兒甥 (談笑用兵)

[quote:816bfcb74a="grassman"]3-Dec-05
夜場、乾地
林士德硬地足球場
對手: Chee's兒甥

出席:Keane Stephen FD Eddy Chee Vincent Epson Dracula w/fd
缺席:N/A :em19:

GK: Keane
DF: FD Vincent D's fd
MF: Stephen Dracula Chee
FW: Eddy Epson

好耐無寫傳真,(又冇人幫手 :x )!只好破了單手都頂硬上,匯報下喇!

餓波一個月,終於開波。對手係一班細甥,十五、六歲,好氣好力,仲有女同學仔打氣 :face13: ,好鬼開心。
好!8時正,開波......(省掉以下1個多小時情節...因我不在場).......上半場以2:0領先。
下半場,有我呢個記者到場,各人心知自己的表現會被傳媒報導,若有閃失,定必臭事傳千里,大家即時認真起來。
Keane因有腳傷,只有安守龍門職務,最大得益者係Eddy,佢唔洗被老點做龍門,仲可做必然前鋒,興奮的他發左狂,佢o係咁射..o係咁射..o係咁射..o係咁射..o係咁射..,足足入左4粒。
癲o既唔止一個,Chee 2粒,Dracule 1粒,Epson 1粒,Vincent 1粒,Stephen又1粒,走個神祕人出o黎又1粒,最癲最癲o既係Keane睇唔過眼大家入得咁開心,但自己又冇份,竟向自己龍門都射入1粒(擺烏龍),最後比數11:1。

註: 以上報導含極大量吹水成份,如發現誇張失實,實屬正常![/quote]

11粒係吹水架 :?:  呢場波rc威啦 共入12粒...
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:c17ed1f577="grassman"]下半場,有我呢個記者到場,各人心知自己的表現會被傳媒報導,若有閃失,定必臭事傳千里,大家即時認真起來。[/quote]
有領隊大人係到及住,個個唔認真唔得,唔怕一只鞋飛埋來咩 :HIT: