藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Ha and Kui
打印 上一主題 下一主題

轉載: 藍澄灣入伙前回贈租金 (提及幾時入伙) [複製鏈接]

喵~
有冇快得咁緊要呀 仲儲緊錢錢呀......喵.....錢呀錢呀......快D自動游埋o黎貓貓度啦!!
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

hello! 我係剛剛發覺有這個rc - web-site 嘅3G業主
唔知有冇人話我聽關於新碼頭噪音影響<藍澄灣>現在是什麼情況?
THANKS

我都想遲起碼可以儲到$10萬啦但若果提前我怕......................唔夠彈藥
agnes

REALLY?

WYCHAN

唔係呀化 :em04: 係真唔係呀雖然我而家勁 "慳"好lovey既snack都當睇唔倒慳得就慳but真係march can receive keys o...dear 近排身邊重有好多同事/friends to marry o...god :em06: anyway if it true must happy news everybody hard working for RC.

小YEN

hi 好耐冇見
我依家見到藍地都發得幾快
好似d起重機有d都冇o左唔知係唔係我眼花.
仲有原來我屋企係睇到少少藍澄灣依家日日都望
my blog: http://hk.myblog.yahoo.com/kingiming/
簡大帝來去奧脫福誰人能阻令人著迷

[quote:3232f67f33="Alan Tung"]hello! 我係剛剛發覺有這個rc - web-site 3G業主
唔知有冇人話我聽關於新碼頭噪音影響<藍澄灣>現在是什麼情況?
THANKS[/quote]

Welcome new comer    

我地有好多 thread discuss 呢d問題 你慢慢睇就下丫

[quote:e9c5c14d8a="Agnes&Henry"]good...快d 快d....[/quote]

找都係..........快d入伙快d有新屋住......................