藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5469|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

積肥與雪梨 - 新版網頁正式開張 [複製鏈接]

http://marryme.no-ip.org

結婚相暫時不多,遲少少會再加。
如果喜歡我 :face13: 但願早點收貨 :oops: 能這麼深愛你的只有我 :em21:

要睇先o黎開唔到,唔通連個網都唔鐘意我~ :em06:
:em09:

[quote:65a902c71b="milk"]要睇先o黎開唔到,唔通連個網都唔鐘意我~ :em06:[/quote]
可能你夜得濟,個網訓左呢!你試下日光日白再搵下佢吖! :

肥仔一句講哂....
你真係好好心機!!!為結婚花左咁多心思。
但要記得上次我同Billy講過既野...
Honey Moon is a very important procedure for a Full Marry
That is the best and very sweet memory  :em21: for your couple life.  ops:
otherwise....you must regret in your life when you get old ... :cry:
永遠愛著您 :em21: [/code]

我都睇唔到喎.. :poor:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

請問有邊位係去吾到我個網頁傢?
可吾可以話我知呢?

我去到喎 :mrgreen: ....仲睇到新加ge晚裝相.....

睇到阿~
比之前果個好左好多呢!! 你終於放棄左果個RC藍了 :mrgreen:
最重要係誠意滿分! :mrgreen:

個人意見如果頭版個大jpg可以細返少少 可以拎到右邊唔會出現scroll-bar
同埋盡量唔好填滿整個網頁既空位就 留少少空白地方或者將部份
實色淡化 令到個page比較有層次感 就perfect了~因為沒有空白位會
有好大壓迫感呢 :mrgreen:

不過唔緊要! 呢o的都係好minor既野 最重要係你地兩個鐘意就ok!

[quote:db7cd08044="hales"]睇到阿~
比之前果個好左好多呢!! 你終於放棄左果個RC藍了 :mrgreen:
最重要係誠意滿分! :mrgreen:

個人意見如果頭版個大jpg可以細返少少 可以拎到右邊唔會出現scroll-bar
同埋盡量唔好填滿整個網頁既空位就 留少少空白地方或者將部份
實色淡化 令到個page比較有層次感 就perfect了~因為沒有空白位會
有好大壓迫感呢 :mrgreen:

不過唔緊要! 呢o的都係好minor既野 最重要係你地兩個鐘意就ok! [/quote]
頭版本來想改但未有時間改 h: ,希望於短時間內改好佢啦! ops:
如果喜歡我 :face13: 但願早點收貨 :oops: 能這麼深愛你的只有我 :em21:

[quote:582810276e="Jeffrey & Shirley"]可能你夜得濟,個網訓左呢!你試下日光日白再搵下佢吖! :[/quote]搵日得閒試o下啦,不過我到依家都未去得到~ :dead:
:em09: