藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 積肥
打印 上一主題 下一主題

當日攝影有無好介紹,急! [複製鏈接]

[quote:84dbb7aa85="Kiliyan"][quote:84dbb7aa85="積肥"]吾該哂!
不過o個間都已經 FULL 哂!
咁你o個 friend o既 "沙龍天地" 好何呀?同埋有無電話啦?[/quote]

咁遲先覆...唔好意思呀!!! 我0係yp搵佢地個tel 2246 8846
太子 彌敦道 唔知幾多號 係正旺角警署對面
package我唔清楚 因為我朋友0係好彩集團擺酒 所以有coupon減
你打去問下先啦~ 好似話有個叫'火星'既幾出名既~ h:  h:
[/quote]
如果係 "火星",已經知道佢吾得閑,吾該先。
不過我都會試試再問下。
anyway thank a lot.

我地公司如果做 event 呢 會搵一個叫阿 paul 既人 佢都有同人影婚禮相架. 價錢應該唔算貴 不過影 wedding party 既 quality 就唔 sure (因為未見過) 影 event 就 ok 囉 (不過一定要搵阿 paul 佢既同事有 d 影得唔係咁好)
一係你將佢當係最後既 choice 啦 真係無先試下囉~

paul 既電話 : 9409-8333

[quote:573466b3a1="Jeffrey & Shirley"][quote:573466b3a1="Tomato"]咁你而家點算?[/quote]
四圍誰人囉! :em06:[/quote]

不如搵Brain 拔力相助啦,佢好Pro架,藍澄水禾田都唔識 :mrgreen:
上次佢好似幫過susuki.映結婚相..
永遠愛著您 :em21: [/code]

不過真係搵唔到的話,我可以介紹,有個舊同事以前part-time做開幫人映相。
佢好堅架,係PSHK member :em11: ,
而家退左休喇,當然...技術及構圖一定係舊派。 :
可以試下同你搭路
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:13a2828ce9="Ice"]我地公司如果做 event 呢 會搵一個叫阿 paul 既人 佢都有同人影婚禮相架. 價錢應該唔算貴 不過影 wedding party 既 quality 就唔 sure (因為未見過) 影 event 就 ok 囉 (不過一定要搵阿 paul 佢既同事有 d 影得唔係咁好)

paul 既電話 : 9409-8333[/quote]
非常吾該! :face13:

[quote:e2497f658d="dick&queenie"][quote:e2497f658d="Jeffrey & Shirley"][quote:e2497f658d="Tomato"]咁你而家點算?[/quote]
四圍誰人囉! :em06:[/quote]

不如搵Brain 拔力相助啦,佢好Pro架,藍澄水禾田都唔識 :mrgreen:
上次佢好似幫過susuki.映結婚相.. [/quote]
佢要番工,吾得閑呀! :em06:

[quote:57de51e0cc="dick&queenie"]不過真係搵唔到的話,我可以介紹,有個舊同事以前part-time做開幫人映相。
佢好堅架,係PSHK member :em11: ,
而家退左休喇,當然...技術及構圖一定係舊派。 :
可以試下同你搭路 [/quote]
真係好多謝大家。 :em06: 吾該!吾該!

其實我有兩個舊同事都有幫人part-time影結婚相,其中一個係發哥d影友,價錢唔知,有需要可以幫你問。
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:cf0344e927="Ice"]我地公司如果做 event 呢 會搵一個叫阿 paul 既人 佢都有同人影婚禮相架. 價錢應該唔算貴 不過影 wedding party 既 quality 就唔 sure (因為未見過) 影 event 就 ok 囉 (不過一定要搵阿 paul 佢既同事有 d 影得唔係咁好)

paul 既電話 : 9409-8333[/quote]
正如ice話唔sure佢影婚禮相o既質素,不過可睇下以下資料先,佢......都幾出名。
http://photo.esdlife.com/wedding_forum/viewtopic.php?t=54503&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=070c65b136e03e01b1e38dd8a9eba2f7

PS:
1. 我知好多公司做event同影公關o野都搵佢
2. 個post用guest出因為5月時esdlife改過版,以前d post全部變晒由guest出
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

以下人仕我一個都唔識,只係之前收到佢o地d宣傳email

http://www.sunfun4u.com

http://www.pbase.com/sunny_production

http://www.cubic-productions.com/wedding.htm

http://www.thchan.com