藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

誠意邀請 [複製鏈接]

恭喜恭喜......
祝白頭到老....永結同心.....開開心心做老陳.....幸幸福福做c拉......
咁o岩我又係12月4日喎.....12:30pm紅綿路........你地唔好偏心呀.....
你地觀完禮..仲可以順路遊埋行......
你估著禮服都遊行.....會唔會上電視c丫拿

[quote:978268c792="Andrew & Jessica"]恭喜恭喜......
祝白頭到老....永結同心.....開開心心做老陳.....幸幸福福做c拉......
咁o岩我又係12月4日喎.....12:30pm紅綿路........你地唔好偏心呀.....
你估著禮服都遊行.....會唔會上電視c丫拿[/quote]

我都祝福你永遠幸福快樂夫妻恩恩愛愛....
恭喜... :em19:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:69705ad304="Andrew & Jessica"]恭喜恭喜......
你估著禮服都遊行.....會唔會上電視c丫拿[/quote]

恭喜晒~~~~~~~~~~~~
你地都要做幸福老襯同師奶呀  :yeah:

小弟同sure win將於下星期日(十二月四日)結婚喇.

恭喜!恭喜!!! :em19:

真係喜事重重,可喜可賀!!
原居民2004~2013

恭喜晒
4日我來唔到了,祝你倆開開心心,甜甜蜜蜜。
12月4日後,You'll Never Walk Alone

我o地會到,不過趕唔趕到去維記呢? :roll:
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

"維記"3點開始喎....
好"蚊"喎.
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

今日真係好好天氣呀......(依家重係)
真係天公造美呀....
多謝老天....

[quote:7041d93c5c="Billy"]今日真係好好天氣呀......(依家重係)
真係天公造美呀....
多謝老天....[/quote]

今日返風呀,如果SW&姊妹d衫勁低胸or大露背就遮遮啦! :mrgreen:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!