藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

請問有冇邊庶有平、靚、正的髮型屋做焗油呢? [複製鏈接]

姐妹們...請問有冇好介紹呀? :em14:

我啲頭髮需要急救 ...已經亮起警號喇 :em01: ...但唔想太貴 8) ...

q. :face13:  :face13:
永遠愛著您 :em21: [/code]

Re: 請問有冇邊庶有平、靚、正的髮型屋做焗油呢?

[quote:d1fb20c140="公公婆婆"][quote:d1fb20c140="dick&queenie"]姐妹們...請問有冇好介紹呀? :em14:

我頭髮需要急救 ...已經亮起警號喇 :em01: ...但唔想太貴 8) ...

q. :face13:  :face13:[/quote]

尖沙咀天文台道口一間叫"aONE",平靚正![/quote]

唔該哂先 :face13: 請問大概幾多$同焗邊種好?  係咪有好多隻架?  有冇話揾開邊個stylist呢?

many thanks! h:
:?:
Q.

多謝你...提供咁多資料!   :em11: 咁你焗開邊隻呀?  我都想順便剪埋頭髮喎...

q. :wink: