藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6004|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

請問有冇邊庶有平、靚、正的髮型屋做焗油呢? [複製鏈接]

姐妹們...請問有冇好介紹呀? :em14:

我啲頭髮需要急救 ...已經亮起警號喇 :em01: ...但唔想太貴 8) ...

q. :face13:  :face13:
永遠愛著您 :em21: [/code]

剪短佢囉!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

Sorry 我無出去做焗油。因為我都唔捨得。(啦埋都要二三百)
我試過用一分鐘焗油做護髮素
效果都唔錯。
或者您轉用一些較好的護髮素才是持久的護理。
原居民2004~2013

[quote:93f33de155="grassman"]剪短佢囉![/quote]

聽講dick唔俾佢剪短.
仲有其他虐妻行為添
馬蹄踏水亂明霞,醉袖迎風受落花。

[quote:5f1c55e420="leemoksau"][quote:5f1c55e420="grassman"]剪短佢囉![/quote]

仲有其他虐妻行為添[/quote]

哦!原來他真係咁o既人,怪不得他常行為怪異,又色眯眯咁望著q,亞q落街又唔比佢著拖鞋!  :em05:
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:65c8a5ed39="grassman"][quote:65c8a5ed39="leemoksau"][quote:65c8a5ed39="grassman"]剪短佢囉![/quote]

哦!原來他真係咁o既人,怪不得他常行為怪異,又色眯眯咁望著q,亞q落街又唔比佢著拖鞋!  :em05: [/quote]

細到睇唔到.... :em18:
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

[quote:e3a711fe05="stephenyeong"][quote:e3a711fe05="grassman"][quote:e3a711fe05="leemoksau"][quote:e3a711fe05="grassman"]剪短佢囉![/quote]

哦!原來他真係咁o既人,怪不得他常行為怪異,又色眯眯咁望著q,亞q落街又唔比佢著拖鞋!  :em05: [/quote]

細到睇唔到.... :em18:[/quote]

佢唔用白色字已經算俾面喇... :poor:
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

Re: 請問有冇邊庶有平、靚、正的髮型屋做焗油呢?

[quote:1301244a36="dick&queenie"]姐妹們...請問有冇好介紹呀? :em14:

我頭髮需要急救 ...已經亮起警號喇 :em01: ...但唔想太貴 8) ...

q. :face13:  :face13:[/quote]

尖沙咀天文台道口一間叫"aONE",平靚正!

[quote:d1fb20c140="公公婆婆"][quote:d1fb20c140="dick&queenie"]姐妹們...請問有冇好介紹呀? :em14:

我頭髮需要急救 ...已經亮起警號喇 :em01: ...但唔想太貴 8) ...

q. :face13:  :face13:[/quote]

尖沙咀天文台道口一間叫"aONE",平靚正![/quote]

唔該哂先 :face13: 請問大概幾多$同焗邊種好?  係咪有好多隻架?  有冇話揾開邊個stylist呢?

many thanks! h:
:?:
Q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

唔該哂先 :face13: 請問大概幾多$同焗邊種好?  係咪有好多隻架?  有冇話zM開邊個stylist呢?

many thanks! h:
:?:
Q.[/quote]

佢有好多隻焗油的,最平連剪都係200多D,但如果專用髮型師會貴D,以剪髮計要$138,冇指定就只係$68!之前電過幾次連埋焗油,D頭髮一D都冇傷!
STYLIST我推介阿PAN,佢最好係好細心,而且唔會勁SELL人哩樣那樣!但由於剛剛榮升TOP STYLIST,所以$138!(可打去查詢下TEL:31706362)