藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

積肥與雪梨 - Invitation Card 投票 [複製鏈接]

嘩師兄..你仲未決定到咖? =.=
唔夠一個月喎...........

[quote:14ca08c99e="Jeffrey & Shirley"][quote:14ca08c99e="milk"]又睇唔到喇,唔通真係連個網都唔鐘意我~ :em01:

咁我只好揀......................................#6...................................啦 :[/quote]
咁都比你發現我開工造緊第六張,利害!利害! :[/quote]

喂~唔係講笑~~!
你做咁多個design .....
時席年尾 有無打算做夠12個不同款式 然後將部份
文字刪去 改裝成月曆 用埋黎做你擺酒果日既小禮物呀? :em11: