藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

積肥與雪梨 - Invitation Card 投票 [複製鏈接]

我覺得5 號仔唔錯 顏色好sharp好warm....我始終覺得著住婚紗禮服影ge相係最靚....... :mrgreen:

[quote:5e4c587267="milk"]又睇唔到喇,唔通真係連個網都唔鐘意我~ :em01:

咁我只好揀......................................#6...................................啦 :[/quote]
咁都比你發現我開工造緊第六張,利害!利害! :

[quote:80f6e61ac2="Jeffrey & Shirley"][quote:80f6e61ac2="milk"]又睇唔到喇,唔通真係連個網都唔鐘意我~ :em01:

咁我只好揀......................................#6...................................啦 :[/quote]
咁都比你發現我開工造緊第六張,利害!利害! :[/quote]梗係啦...因為佢係你老...............媽吖嘛 :  :
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:14ca08c99e="Jeffrey & Shirley"][quote:14ca08c99e="milk"]又睇唔到喇,唔通真係連個網都唔鐘意我~ :em01:

咁都比你發現我開工造緊第六張,利害!利害! :[/quote]

喂~唔係講笑~~!
你做咁多個design .....
時席年尾 有無打算做夠12個不同款式 然後將部份
文字刪去 改裝成月曆 用埋黎做你擺酒果日既小禮物呀? :em11:

[quote:d511348b9a="hales"][quote:d511348b9a="Jeffrey & Shirley"][quote:d511348b9a="milk"]又睇唔到喇,唔通真係連個網都唔鐘意我~ :em01:

咁都比你發現我開工造緊第六張,利害!利害! :[/quote]

喂~唔係講笑~~!
文字刪去 改裝成月曆 用埋黎做你擺酒果日既小禮物呀? :em11:[/quote]
月曆就無本事喇,年曆咭就造緊一張〔就快埋尾〕,咁都比你發現用黎造擺酒果日既小禮物添!另外亦希望大家係收 Inivtation Card 前,我造好左佢,咁就一次過比哂大家。
第六張已經攪掂,又如何呀?

[quote:b4eaf5435a="Jeffrey & Shirley"][quote:b4eaf5435a="hales"][quote:b4eaf5435a="Jeffrey & Shirley"][quote:b4eaf5435a="milk"]又睇唔到喇,唔通真係連個網都唔鐘意我~ :em01:

喂~唔係講笑~~!
文字刪去 改裝成月曆 用埋黎做你擺酒果日既小禮物呀? :em11:[/quote]
月曆就無本事喇,年曆咭就造緊一張〔就快埋尾〕,咁都比你發現用黎造擺酒果日既小禮物添!另外亦希望大家係收 Inivtation Card 前,我造好左佢,咁就一次過比哂大家。
第六張已經攪掂,又如何呀?
[/quote]

係咪真係做月曆咭0架?正.......我要我要!!!

啊 ~ 我最鐘意呢張,田園氣息,好舒服呀!
靈機一觸,不如整張係RC背景
應該幾有意義!
原居民2004~2013

喂 仲有無第7張..... :detective
我鍾意第6張 好正........我又轉軚喇 我要第6張.....
第6張好正呀.....

第6張最好啦,如果改埋隻font就好上加好(小妹個人喜好,可以不理)
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

大家咁嘗面,睇下有無機會造夠十二張啦! :
如果喜歡我 :face13: 但願早點收貨 :oops: 能這麼深愛你的只有我 :em21: