藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1884|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

回佣有望... [複製鏈接]

我地個agent打俾我男朋友 話早買樓個批而家開始搞緊過數...大約十月中到就okay....

好野...希望係真....             

我地個agent真係幾交帶嫁....值得一讚.... :em11:  :em11:
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

恭喜你地呀........收得返筆回佣.............我地不單止冇得收(基本上係我地買樓時唔知有呢樣野).........仲比個見都未見過既agent激餐死............我地向誇區經紀買樓..........但佢將個sales轉比佢個"o靚" (我估)...............我買樓時問地產agent 借左部份首期..............下個星期一即時過返數比佢地並fax返張收據比佢地...........條友仔差不多成個月後打比我話收唔到我地d收據.........又叫我寄返張正本比佢..........我睬佢都傻............

喵~
貓貓個agent 仲激死人 打十次電話俾佢淨係覆過一次 每次約佢都遲大半個鐘先出現 好似有幾千萬未開頭咁.......咪o個間死人(中X)(X原)o羅 都唔知乜鬼野service o黎.......
5座F果度有個貓貓竇~~喵~喵~喵噢~~

其實係我地好彩遇到個好agent 佢都係跨區嫁…

佢真係好負責任 見我地擔心層樓的環境.(己經買左) 佢肯用成個幾鐘頭傾電話去comfort我地(佢講得仲多過我地講) 經過佢既分析 我真係唔太擔心RC lu….

佢又快response call親都覆…真係幾好… 轉^O^
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

Re: 回佣有望...

[quote:c25f4eb3d4="Agnes&Henry"]我地個agent打俾我男朋友 話早買樓個批而家開始搞緊過數...大約十月中到就okay....

好野...希望係真....             

我地個agent真係幾交帶嫁....值得一讚.... :em11:  :em11:[/quote]

你地個agent 係美聯定中原呀

中原呀.....