藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Billy
打印 上一主題 下一主題

大少奶同大少爺明日結婚喇 [複製鏈接]

多謝你o地咁賞面,真係好開心
另外,更加要多謝rangerx義務幫我o地影相,我睇左相,
我喊o個個樣真係好失禮人,勁醜樣,d五官“la"埋晒
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

呵呵~ 唔駛客氣wor!
大少奶 咁我駛唔駛幫你喊果幾張相打返d格仔呢?  :em17:
Just kidding la~  h:
www.lightcreation.com.hk/lewis

好多謝大家賞面出席~ :mrgreen:
估唔到有咁大柵人黎.....嘿~

PS:恭喜哂R先生搵返佢失散多年既兄弟~ :

[quote:9f33b4ffa5="RangerX"]大少奶同大少爺婚禮最新相片:

http://www.fotop.net/rangerbox/bikbakhales

密碼: 大少爺既手提電話號碼~  :em12:[/quote]
冇大少爺既手提電話號碼...
亞 milk ge 得唔得 :mrgreen:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:e2ad72f519="H&H"]睇左喇~ 除左兩位主角外 小妹妹澄澄都成為搶鏡一份子[/quote]

點解做完臨記冇叉雞飯食o既? :x
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:55a8fc5012="RangerX"]大少奶同大少爺婚禮最新相片:
http://www.fotop.net/rangerbox/bikbakhales
密碼: 大少爺既手提電話號碼~  :em12:[/quote]唔該晒你幫我地藍澄灣一班o既 Top Model 影咁多靚相啊~ :em19:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

喂,大少奶點解妳同我倆公婆影相o既時候,會斜啤妳老公o既,係咪唔願意同我地影呀~係咪唔想大呀~ :x
:em09:

朱生朱c奶 你地張合照好令呀........你地著左情侶裝喎...... :

恭喜網主同網主夫人 尋日真係唔好意思 結果都係同各位緣慳一面.
(等我仲特登打扮過添 h
我謹代表我同 saga 祝你地永遠都恩恩愛愛  :em21:

遲大到添 ops: ...唔好意思 :em14:  ...恭喜哂恭喜哂,祝白頭到老...永結同心...恩恩愛愛...兒孫滿堂... :em19: ...

呢輪公司忙到爆燈...日做夜做 :em18: ...連電話都接唔倒(做到頭都大埋...都唔知條線fei咗去邊庶咯...)

而家仲飢寒交迫(你哋有冇人間公司夜晚晚十一二點call你...叫你返公司做嘢...仲要係urgent添丫?!)... :em01:

q.
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:35c2dbac18="milk"]
喂,大少奶點解妳同我倆公婆影相o既時候,會斜啤妳老公o既,係咪唔願意同我地影呀~係咪唔想大呀~ :x[/quote]
我覺得斜啤先似我,哈
仲有,你o地有無人聽∕見過新郎接新娘時,
開門o個刻,o岩o岩個新郎有電話,佢居然接電話,新娘同外父呆企門口
收o左線之後,個新郎走埋去同個新娘握手,
我覺得真係型呀!
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的