藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: chee
打印 上一主題 下一主題

12月份有2場 [複製鏈接]

我會自己去

昨晚場波真係踢得過癮 Stephen你o個下窄角度抽射好勁呀! 神秘人o個下長距離"粒"射都唔錯!  :em11: Chee兄 下次再約你兒甥隊波踢過.
Rambler Crest Soccer Club

你都入左4球啦. Eddy .
神秘人真係好野 . 中場起腳都入  :em11:
大家差下波. 好玩又唔太辛苦. 
可能對手敬老都唔奇 haha .

Chee兄 下次再約你姨甥隊波踢過.

OK!!!無問題

[quote:47ff3f663a="Eddy Lam"]昨晚場波真係踢得過癮 Stephen你o個下窄角度抽射好勁呀! 神秘人o個下長距離"粒"射都唔錯!  :em11: Chee兄 下次再約你甥隊波踢過.[/quote]

:sweat: 你約人地亞姨出黎想做乜!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:095e03b14b="grassman"] :sweat: 你約人地亞姨出黎想做乜![/quote]

阿Chee踢得咁好 佢阿姨應該踢得唔差o既.......(講笑) h:

Confirm到唔到 屋企提早做冬... :em06:

12/17Confirm有班新對手,對方實力,我都未見過!
12/17 (對手: GM's Friend)
OK: Vincent FD Espon Stephen Ryan Chee
TBC: Grassman
NG: Billy Eddy

未齊人呀,仲有冇呀?

[quote:6a1d85e56c="grassman"]未齊人呀,仲有冇呀? [/quote]

Dracula 話佢個 ”腦”壞左. include him wor  :mrgreen:

[quote:43ad0b5e9c="Stephen@RC"][quote:43ad0b5e9c="grassman"]未齊人呀,仲有冇呀? [/quote]

Dracula 話佢個 ”腦”壞左. include him wor  :mrgreen:[/quote]

佢壞腦呀! :mrgreen: