藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bikbark
打印 上一主題 下一主題

附近有無...... [複製鏈接]

[quote:e1edbafabb="一家四口"]葵芳葵涌廣場地下有個周漢成都幾好架 我睇左佢都有十年 佢幾好心機架。[/quote]

:em11:  我係佢到脫過兩隻智慧齒都唔痛.

我o尋晚幫襯o左王偉 本來想試dr yung 不過佢無位......
王偉勁快手 兩個字搞掂 不過就等o左個半鐘(已經book o左 都要等咁耐......  :dead: ) 手勢都幾好 洗完d牙都無話好唔舒服咁
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:6d1c19403c="bikbark"]我o尋晚幫襯o左王偉 本來想試dr yung 不過佢無位......
王偉勁快手 兩個字搞掂 不過就等o左個半鐘(已經book o左 都要等咁耐......  :dead: ) 手勢都幾好 洗完d牙都無話好唔舒服咁[/quote]

等個半鐘已經勁快,我經常要等粒幾鐘!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

喂喂~題外話,無興趣可以唔睇!

[quote:c404f2bd18="grassman"][quote:c404f2bd18="bikbark"]我o尋晚幫襯o左王偉 本來想試dr yung 不過佢無位......
王偉勁快手 兩個字搞掂 不過就等o左個半鐘(已經book o左 都要等咁耐......  :dead: ) 手勢都幾好 洗完d牙都無話好唔舒服咁[/quote]等個半鐘已經勁快,我經常要等粒幾鐘![/quote]草sir,我讀得書少,你唔好呃我 :em16:
究竟個半鐘(90mins)同粒幾鐘(75~119mins)又有幾分別 :nowords:
:em09:

我諗佢老人家應該係睇錯o左半個鐘或打錯o左幾粒鐘
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:887ece0622="bikbark"]我諗佢老人家應該係睇錯o左半個鐘或打錯o左幾粒鐘[/quote]送生日禮物俾佢又多一個選擇 :

老 :em18: 鏡

手震震打錯姐!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

估唔到領隊都會有失手o既時候... :
Rambler Crest Soccer Club

[quote:a4965ea3fe="grassman"]手震震打錯姐![/quote]唔~唔~~~明白~明白~ 8)

飲多o的高丐奶啦,有幫助o架,對o的牙都好o架!(講番牙先,免得被大少奶抦! :em09: )

尋晚我又去王偉度洗牙......
今次等o左兩個鐘頭零15分鐘........