藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bikbark
打印 上一主題 下一主題

美心餅卡 [複製鏈接]

其實你o地可以上esdlife睇睇 真係有好多人放售d婚後剩餘物資
不過可能要同呢個買廿零張 o個個又買二三十張 計埋來回車錢真係未必平過expo價.
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:23606496c3="bikbark"]搞掂luu hehe
Jessica 唔該晒!  :em21:[/quote]

呵~~呵呵~~
咁我地兩個就唔使成日食蛋糕 變肥佬肥婆啦~
多謝你呀真.
===

[quote:4b44311545="Jess&Burns"]
呵~~呵呵~~
多謝你呀真.[/quote]
即係第日整蛋糕唔駛預你o地兩個啦
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:43c3d15e0b="bikbark"][quote:43c3d15e0b="Jess&Burns"]
呵~~呵呵~~
多謝你呀真.[/quote]
即係第日整蛋糕唔駛預你o地兩個啦[/quote]

食D 有質素既蛋糕例外 (肥都要食) 所以你整蛋糕一定要叫我地!
===

[quote:e6774ff4c5="bikbark"][quote:e6774ff4c5="wychan"]我又要呀... 我要大量的七折美心西餅卡...[/quote]
唔好痴心妄想啦 以我所知 就算識人o係美記做 都只係偶然會有promotion賣73折 仲要係不定時同埋有上限.

通常去expo買齊頭數(i.e. 百字尾如100 200 300咁)就最抵 好似係75折 仲有蛋糕券送.

今次expo美記有擺檔 你o地有買就最好夾埋 仲可以順便幫我買10張 呵呵![/quote]

麻煩各位街坊 ... 小弟又係需要有節既美心/聖安娜餅咭 ~
我需要十張度...
幾張都好 積少成多
希望各位準新人/剛結婚 既鄰居如果有多 請 pm 我
拜託  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:

[quote:6f77c144bd="saga"][quote:6f77c144bd="bikbark"][quote:6f77c144bd="wychan"]我又要呀... 我要大量的七折美心西餅卡...[/quote]
唔好痴心妄想啦 以我所知 就算識人o係美記做 都只係偶然會有promotion賣73折 仲要係不定時同埋有上限.

通常去expo買齊頭數(i.e. 百字尾如100 200 300咁)就最抵 好似係75折 仲有蛋糕券送.

今次expo美記有擺檔 你o地有買就最好夾埋 仲可以順便幫我買10張 呵呵![/quote]

麻煩各位街坊 ... 小弟又係需要有節既美心/聖安娜餅咭 ~
我需要十張度...
幾張都好 積少成多
希望各位準新人/剛結婚 既鄰居如果有多 請 pm 我
拜託  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:[/quote]

你同Ice...... :em09:  :em09:
恭喜恭喜 :em19:

陳氏兄弟,你都終於有喜色喇,哈!哈! :yeah:

[quote:f641ba92c6="Jeffrey & Shirley"]陳氏兄弟,你都終於有喜色喇,哈!哈! :yeah:[/quote]

nonono   :em16:
唔係我結婚用架  :wink:

[quote:475c13b1e4="saga"][quote:475c13b1e4="Jeffrey & Shirley"]陳氏兄弟,你都終於有喜色喇,哈!哈! :yeah:[/quote]

nonono   :em16:
唔係我結婚用架  :wink:[/quote]

男家唔使派餅....
所以應該係冰冰姐結婚用至啱.... :
[scroll][shadow=yellow]http://leemangkit.spaces.live.com/[/shadow][/scroll]

[quote:edefce91e1="Billy"]

男家唔使派餅....
所以應該係冰冰姐結婚用至.?... :[/quote]

咁都俾你諗到...
勁啊 billy ....  :