藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 6208|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

邊條友用到D車咁嗅呀? [複製鏈接]

邊條友用到D車咁嗅呀?

部Jazz 好Q嗅....

冇公德心

但 hertz 都有責任清潔好 唔應該有嗅味 wor ?

你老母真係有責任清潔你咩!????

冇公德心同別人有冇責任係兩回事. 政府有責任清潔條街啦
你試0下拋垃圾出街0丫....

我問過租車公司啦 佢地話有條友帶隻狗上車
隻狗仲好似係車內 "痾" 過尿 好Q嗅呀...

hertz 有責任? 養狗的人無責任咩...

養狗的...正狗養的 !

先生... 請你講說話小心d ...
用詞最好要斯文d ...
內容最好要有理據...
吾好自圓其說... 跟住係度鬧晒d 養狗既人

rambler 你的說話真是很粗鄙! 我上佐這個討論區咁耐,未見過有鄰居咁講嘢。再睇埋你其他的post,好有理由相信,你不是住在這裡,而是hertz 的職員。如果有人真是讓狗在車上疴過尿,hertz一定會清理咗先然後先讓下一手用架jazz。(可能再罰錢或把使用者列入黒名單),無理由就咁就交車。...hertz的職員請你自重,就算他給了你麻煩亦不須這樣。亦不要再用rambler這個名係度亂講嘢。版主亦好應該停用rambler的account 啦。 :em13:
:em06: ____________長路就算多漫長似沒盡頭 :poor: 您總緊靠著我輕挽我的手 :yeah: :oh: :sweat: :nowords: 那怕歲月一飄去未可留 :em21: 能找到真愛已足夠 :oops: :face13:

我就係租過部Jazz 家人話後座嗅 有陣狗味 所以先咁講

如果你租用車o既時候 發覺部車有問題 你應該第一時間向租車公司提出 兩方面都有責任維持部車o既狀況. 租車人唔自律係唔o岩 一定要嚴懲 但係租車公司收o左錢 一樣係有責任交一部無問題o既車俾人.

麻煩你唔好經常借機發表帶攻擊性o既文章 亦都唔好將人o地父母帶埋出o黎 人o地父母唔係咁得閒招呼你.
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

順手同各位車主分享一下

用D香味濃既[番簡]唔駛既包裝紙2~3個放係車頭玻璃出風位比起汽車香水來得自然而且放好耐都唔會沒味曬得耐焗得耐又唔會蒸發得快D大家可以一試
許多的改變 現在盼你知道 活在不知所措感情時候 我自己知道 昨日愛是不夠 每次遇誘惑 每次望你時 到最後發現能令你開心才重要

不如
如果動物在車上大大
就立即yim左佢

之後加三個cartoon在車上
1. 一堆米田共
2. 一隻狗既啫啫
3. 一把刀
好有較

:  :  :  :  :  :  :

[quote:c76504a741="unicorn"]不如
如果動物在車上大大
就立即yim左佢

之後加三個cartoon在車上
1. 一堆米田共
2. 一隻狗既"?鄅/size:c76504a741]
3. 一把刀
好有較

:  :  :  :  :  :  :[/quote]

咁如果係狗女呢?? :em12:
永遠愛著您 :em21: [/code]