藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4400|回復: 13
打印 上一主題 下一主題

有獎遊戲 - 競猜對面酒店的名稱 [複製鏈接]

有獎遊戲 -

對面酒店的名稱將會是什麼呢?

頭獎一名: 全家入住藍澄灣附服務式住宅一世 (只限藍澄灣買家)

二獎五名: 各得酒店送出無限次酒店參觀及以會員優惠價享用會所設施

三獎十名: 各得海逸酒店100元優惠券一張 (請自行到華人行一樓領取)

安慰獎無數: 各得快樂入伙連快樂裝修套餐總值『無價』

陳生......有兩手喎,超攪野....... :em17:  :em17:
我覺得大獎同二獎最頂癮 :em14:

李嘉誠紀念賓館........係你先諗得出.... :em06:  :em06:  :em06: 笑到喊

唔知投"其他"果位註明左咩名呢?  :?:

[quote:a504e44b5b="Ha&Kui"]唔知投"其他"果位註明左咩名呢?  :?:[/quote]

回覆本文就得

哈哈 自由行之家 咁都得 :em03:  好"娘"呀 :em05:
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:5f3100a8ba="Ha&Kui"]唔知投"其他"果位註明左咩名呢?  :?:[/quote]

藍澄軒

[quote:7a311673ea="wicyh"][quote:7a311673ea="Ha&Kui"]唔知投"其他"果位註明左咩名呢?  :?:[/quote]

藍澄軒[/quote]

似茶樓名多d  

好彩無人投 1 o者

[quote:7c2e345cd9="wychan"][quote:7c2e345cd9="wicyh"][quote:7c2e345cd9="Ha&Kui"]唔知投"其他"果位註明左咩名呢?  :?:[/quote]

藍澄軒[/quote]

似茶樓名多d  [/quote]
第時得閒咪落去佽下茶囉 :em12:

咁快出"紀念"??
:zdevil: :zdevil: :zdevil: