藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7073|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

你會申請有線電視嗎 [複製鏈接]

大家久等的有線電視,己經入左藍澄灣。
你地有興趣嗎?唔知月費計劃有冇唔同 :?:
永遠愛著您 :em21: [/code]

合約太長! No way!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

唔會啦 而家少左睇電視......留返d錢比息好過....

唔申請呀!繼續pplive可以學埋國語.
"費查"國內叫"廢拉柴" :  :em17: 真係貼切過香港叫法.

Re: 你會申請有線電視嗎

[quote:fcddd98040="dick&queenie"]大家久等的有線電視,己經入左藍澄灣。
你地有興趣嗎?唔知月費計劃有冇唔同 :?:[/quote]你申請左之後,咁我地咪唔駛申請囉~ :em09:  

最多我倆久唔久進貢一o的"印尼走地雞"同"內地五花腩"俾你進補o下喇~ :em04:
:em09:

我一定要用p2p睇 worldcup

古惑天皇
浩氣長存

Re: 你會申請有線電視嗎

[quote:509b8c88ed="milk"]我倆"印尼走地雞"同"內地五花腩"~ :em04:[/quote]

:em09:

[quote:4e66178b0c="unicorn"]我一定要用p2p睇 worldcup

古惑天皇
浩氣長存[/quote]

問題一則:
小明向影視會租左套DVD三日兩夜,佢睇完借左比friend,佢個friend叫左成班人上屋企睇呢套DVD......。
請問....下例人仕誰會被告侵權、被捕入獄。
a.小明,b.影視會,c.佢個friend,d.佢個friend其他friends.........。

:em14: 天皇不死

[quote:5d895d04f7="dick&queenie"]
問題一則:
小明向影視會租左套DVD三日兩夜,佢睇完借左比friend,佢個friend叫左成班人上屋企睇呢套DVD......。
請問....下例人仕誰會被告侵權、被捕入獄。
a.小明,b.影視會,c.佢個friend,d.佢個friend其他friends.........。

:em14: 天皇不死[/quote]
應該是b
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)

有少少想裝有線 但因只有幾個台想睇
( 新聞台、Discovery、BBC、animax、axn)
唔知有無plan 啱 ?
超頻COD中 (Compulsive Obsessive Disorder)