藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: chee
打印 上一主題 下一主題

5-11-2005 晚上8-10葵芳林仕得 [複製鏈接]

[quote:7e95131a7c="chee"]今次掂唔掂呀  有無對手呀????????????????????????????????????[/quote]

你到唔到呀?

我就CALL緊3-4個FRIEND!
GK新聞台 ** 我住在這裡是因為我有精神病,不是因為笨!

[quote:73003ade30="FD"]卒之有Sat賽程,不過呢日要去中山玩,又唔來得喇。 :?[/quote]

因為朋友屋企有事,故此旅程要取消,而家OK喇
1. Eddy
2. Keane
3. Vincent
4. Epson
5. Dennis
6.
7.

你到唔到呀?

我到  你呢??????????
重有無其他師兄call d friend 來呀

1. Eddy
2. Keane
3. Vincent
4. Epson
5. Dennis
6. Nigel
7.

[quote:b8eda77914="chee"]
你到唔到呀?

我到  你呢??????????
重有無其他師兄call d friend 來呀[/quote]

Great! 一隊人齊! Look forward 二隊with Friends!

1. Eddy
2. Keane
3. Vincent
4. Epson
5. Dennis
6. Nigel
7. Chee

Vincent 你o個兩個friend呢?
Rambler Crest Soccer Club

[quote:4f1a349ac9="Eddy Lam"]Vincent 你o個兩個friend呢?[/quote]

等我問下佢兩位。(多數不來因3:00-5:00pm有波踼。)

另試找其他人是否可踼,最遲要星期五先知。

我有5-7位朋友會到!

[quote:3983e723d2="grassman"]我有5-7位朋友會到![/quote]

Good!!! 至少可以6打6...
Rambler Crest Soccer Club

[quote:5e9e8f1621="FD"][quote:5e9e8f1621="FD"]卒之有Sat賽程,不過呢日要去中山玩,又唔來得喇。 :?[/quote]

因為朋友屋企有事,故此旅程要取消,而家OK喇[/quote]
各位師兄,真係千千萬萬個唔好意思la,個旅程可如期出發了,今次又來唔到 :em14:  :em14:  :em14:

Vincent 你d friends去唔去踢波呀