藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 10475|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

林海峰是但o翕發花癲 [複製鏈接]

[quote:8238b48586="wychan"]Jess...

唔知你個 "爆炸頭" 點既呢...[/quote]

:?:
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:6b4a111867="Jess&Burns"][quote:6b4a111867="wychan"]Jess...

唔知你個 "爆炸頭" 點既呢...[/quote]

下? :[/quote]

JESS.....你換左新形像......????  :em03:

Re: 林海峰是但o翕發花癲

[quote:81418f3f8a="Kiliyan"]我前晚都睇左草蜢"我們的演唱會" 好正! 全場拍爛手掌! 差唔多每首歌都識唱..仲企晒起身跳舞..好開心! 都係一個聚舊既party咁...等你睇埋今晚場concert再傾啦~ :yeah: [/quote]

我昨晚同老婆睇尾場....實在係正到爆
咁大個仔.....睇演唱會....呢次係最有氣氛..... :em04:  :em04:
由頭HIGH到落尾.....全場都唔記得睇手錶 :em11:  :em11:

林海風....好睇嗎...<----冇offtopic :nowords:

[quote:af9e93b06b="Kiliyan"][quote:af9e93b06b="bikbark"]今晚睇o左阿Jan個talk show,
一個好係林海峰o既表演,
內容可能無黃子華o既棟篤笑咁多社會話題,
有o既係一個三字頭(尾)男人o既瑣碎事,
成長,工作,家庭,老婆,女......

聽o左阿Jan好多年,
正如佢自己話“今晚應該有好多人係由聽軟硬開始聽佢“,
今晚就好似一班好耐無見o既朋友聚埋一齊開o左個party咁。

期待,2007 軟硬+達明

(噢,星期六又去聽“我們一起發花癲“)[/quote]

我前晚都睇左草蜢"我們的演唱會" 好正! 全場拍爛手掌! 差唔多每首歌都識唱..仲企晒起身跳舞..好開心! 都係一個聚舊既party咁...等你睇埋今晚場concert再傾啦~ :yeah: [/quote]

我都有企起身跳舞跟住唱呀!   :yeah: 最尾真係好唔捨得走 :em06: ...好在睇400...好正 :em19: ...草蜢個演唱會拍得住leslie最後個concert!   :em11:

睇完佢哋個演唱會之後...覺得以下呢啲歌好好聽...

半點心
lonely
abc
紅唇的吻
深淵(阿細唱0既)
原諒我是我(印象中好似係古天樂做寶麗金卡拉ok0既男主角)
我們都是這樣失戀的
忘情森巴舞
失落園
......

q.

[quote:365dcce068="Kiliyan"][quote:365dcce068="dick&queenie"][quote:365dcce068="Kiliyan"][quote:365dcce068="bikbark"]今晚睇o左阿Jan個talk show,
一個好係林海峰o既表演,
內容可能無黃子華o既棟篤笑咁多社會話題,
有o既係一個三字頭(尾)男人o既瑣碎事,
成長,工作,家庭,老婆,女......

聽o左阿Jan好多年,
正如佢自己話“今晚應該有好多人係由聽軟硬開始聽佢“,
今晚就好似一班好耐無見o既朋友聚埋一齊開o左個party咁。

期待,2007 軟硬+達明

(噢,星期六又去聽“我們一起發花癲“)[/quote]

我前晚都睇左草蜢"我們的演唱會" 好正! 全場拍爛手掌! 差唔多每首歌都識唱..仲企晒起身跳舞..好開心! 都係一個聚舊既party咁...等你睇埋今晚場concert再傾啦~ :yeah: [/quote]

我都有企起身跳舞跟住唱呀!   :yeah: 最尾真係好唔捨得走 :em06: ...好在睇400...好正 :em19: ...草蜢個演唱會拍得住leslie最後個concert!   :em11:

睇完佢哋個演唱會之後...覺得以下呢啲歌好好聽...

半點心
lonely
abc
紅唇的吻
深淵(阿細吹0既)
原諒我是我(印象中好似係古天樂做寶麗金卡拉ok0既男主角)
我們都是這樣失戀的
忘情森巴舞
失落園
......

q.[/quote]

我睇200蚊咋..都有d悔無睇400呀...哈哈..我都有睇leslie最後個concert喎..又係有一part企起身跳舞架..正!!!!

其實草蜢好多首歌我都鍾意架...果時細個仲會用錄影機錄起佢地跳舞 跟住睇番帶同我細妹跟住佢地跳架...哈哈哈...真係好好回憶呀!!! h:
[/quote]

咁你最鐘意佢哋邊首歌呀? :em04:

唔...我覺得蘇志威唱得好過以前好多...唱慢歌嗰陣把聲仲有啲啲似leslie添...但三個人嚟講...我覺得蔡一志把聲最好聽囉... ops:

q.

不需要有原因....只想要紅唇的吻....(^^)3  \(^^)/